Programează-te

Înregistrare simplă

Cu aplicația TRIDENT, poți fi sigur că vei fi înregistrat rapid și fără stres la sosirea ta în clinică. Nu trebuie să aștepți la coadă și să completezi formulare plictisitoare - totul este simplu și rapid.

Parcare gratuită

Parcarea este unul dintre cele mai mari probleme într-o clinică dentară, dar cu aplicația TRIDENT, vei putea intra și ieși din parcarea noastră în cel mai scurt timp posibil.

Nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la găsirea unui loc de parcare sau la plata parcării - totul se gestionează prin aplicație.

Programări rapide

Cu aplicația TRIDENT, vei putea programa și anula programările cât ai zice Trident. Nu trebuie să aștepți la telefon sau să faci o vizită la clinica noastră pentru a face o programare. Totul este gestionat convenabil prin aplicație.

Informații complete despre medici

Cu aplicația TRIDENT, poți afla tot ce trebuie să știi despre medicii noștri, de la experiența lor la specializările lor. Astfel, poți face alegerea potrivită pentru nevoile tale medicale.

Gestionarea costurilor

Cu aplicația TRIDENT, poți urmări costurile asociate cu tratamentul tău și le poți achita în mod convenabil prin intermediul aplicației.