Vreau o programare

Apropie-te!

Apropie-te! Vi s-a intamplat vreodata sa va retineti de la un gest firesc precum un sarut, o soapta rostita la ureche sau sa nu radeti cu pofta? Ati facut asta din cauza unei probleme evidente pe care o aveti la dantura si care va stanjeneste?
O astfel de problema ne afecteaza si ne altereaza adeseori modul in care interactionam cu oamenii.
Fie ca ne simtitm incomod sau ca ii incomodam pe ceilalti, treptat devenim stingheri si mai ales punem bariere intre noi si oamenii dragi noua.

Asadar, cand vorbim despre ingrijirea dintilor, nu tratam “doar” problema sanatatii pe care adeseori o neglijam. Nu abordam doar “moftul” de a avea un zambet frumos. Perspectiva e mai ampla si trateaza sanatatea in multiplele-i intelesuri: orala, emotionala si relationala.

Echipa de medici specialisti pasionati ai clinicii trident TRIDENT practica meserie de 15 ani. In tot acest timp, am realizat ca noi de fapt nu reparam dinti, ci faurim bucurie in sufletele oamenilor. Apropie-te de noi!

La incheierea tratamentului, pacientii radiaza de bucurie, zambesc nu doar cu gura, dar cu tot chipul, le rade sufletul anticipand momente, gesturi si expresii ale starilor de spirit pe care de abia asteapta sa le reia sau sa le incerce in premiera.

Clinica Trident © 2021 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign