Vreau o programare

Apropie-te!

Apropie-te! Vi s-a intamplat vreodata sa va retineti de la un gest firesc precum un sarut, o soapta rostita la ureche sau sa nu radeti cu pofta? Ati facut asta din cauza unei probleme evidente pe care o aveti la dantura si care va stanjeneste?
O astfel de problema ne afecteaza si ne altereaza adeseori modul in care interactionam cu oamenii.
Fie ca ne simtitm incomod sau ca ii incomodam pe ceilalti, treptat devenim stingheri si mai ales punem bariere intre noi si oamenii dragi noua.

Asadar, cand vorbim despre ingrijirea dintilor, nu tratam “doar” problema sanatatii pe care adeseori o neglijam. Nu abordam doar “moftul” de a avea un zambet frumos. Perspectiva e mai ampla si trateaza sanatatea in multiplele-i intelesuri: orala, emotionala si relationala.

Echipa de medici specialisti pasionati ai clinicii trident TRIDENT practica meserie de 15 ani. In tot acest timp, am realizat ca noi de fapt nu reparam dinti, ci faurim bucurie in sufletele oamenilor. Apropie-te de noi!

La incheierea tratamentului, pacientii radiaza de bucurie, zambesc nu doar cu gura, dar cu tot chipul, le rade sufletul anticipand momente, gesturi si expresii ale starilor de spirit pe care de abia asteapta sa le reia sau sa le incerce in premiera.

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog