sangerare dinti

Sangerari gingivale?

Cum avanseaza parodontoza

parodontoza

Gingivita

parodontoza

Boala parodontala incipienta

parodontoza

Boala parodontala moderata

parodontoza

Boala parodontala avansata

Doar medicut stomatolog poate depista parodontoza in stadii incipiente. Programeaza-te la un consult de specialitate!

Complicatiile parodontozei

In cazul in care parodontoza nu este descoperita la timp, te poti astepta la complicatii precum distrugerea tesuturilor de sustinere ale dintilor si pierderea danturii. In aceste cazuri, tratamentul presupune interventii chirurgicare si inlocuirea dintilor pierduti cu implanturi sau proteze dendare.

„Din punctul meu de vedere, cele mai grele cazuri sunt reprezentate de pacientii tineri, care ajung cu forme severe de imbolnavire parodontala si care au indicatie de extractie pentru toti dintii. Mi se pare ca acestea sunt niste cazuri greu de dus din punct de vedere emotional” – Dr. Cristina Cristea, specialist parodontologie

Tratamentul tau la Trident

Echipa multidisciplinara

Indiferent de stadiul bolii parodontale cu care te confrunti, la Clinica Trident avem medicii si aparatura necesara pentru a te putea a-ti salva dantura sau pentru a-ti reda zambetul.

Aici, vei beneficia de o echipa intreaga de medici supraspecializati, care vor urmari cazul tau pe tot parcursul tratamentului. 

In cazul in care afectiunea este descoperita in stadiu avansat, dispunem de singurul bloc operator din Bucuresti la standarde de spital si de o linie de sterilizare unica in Romania. Astfel, ai acces la cele mai sigure si eficiente tratamente chirurgicale.

Dr. Cristina Cristea

Dr. Cristina Cristea

Specialist Parodontologie

Dr. Mariana Cărămidă

Dr. Mariana Cărămidă

Specialist Parodontologie

Bloc operator la standarde de spital din Bucuresti

In cazul in care afectiunea este descoperita in stadiu avansat, dispunem de un bloc operator la standarde de spital international, cu salon pre si post operator si posibilitate de anestezie generala.

Sistemul de ventilatie controlata din blocul operator asigura faptul ca aerul din sala de operatie este steril, iar sansele de infectie sunt 0%.

Linie de sterilizare ce asigura trasabilitatea instrumentarului

Linia de sterilizare Melag asigura trasabilitatea instrumentarului medical folosit. In acest fel, iti putem garanta ca orice dispozitiv medical folosit pentru tratamentul tau este perfect steril.

Tratamentul tau incepe cu o consultatie de specialitate in valoare de 160 lei. Programeaza-te acum!

Si tu poti sa zambesti din nou

Acum 3 ani, Ana Magherusan a ajuns la clinica noastra cu probleme complexe de dantura, cauzare de parodontoza. Astazi, poate din nou sa zambeasca fara inhibitii datorita echipei Trident. 

„Inainte, cand zambeam, aveam tendinta de a duce mana la gura. Stiam ca am o problema si incercam sa o ascund. Acum rand cu toata fata si sunt mult mai increzatoare” – Ana Magherusan, pacienta Trident.

*Parerile prezentate apartin pacientilor nostri si pot fi diferite, de la caz la caz.

De ce sa alegi Clinica Trident?

siguranta client

Clinica de excelenta
– Dentsply Sirona CEE

linie sterilizare

Linie de sterilizare care permite trasabilitatea instrumentalului medical

bloc operator

Bloc operator la standarde de spital

fara zgomot si miros

Fara zgomot si miros de dentist

urgente stomatologice

Urgente stomatologice

parcare alimentare electrica

Parcare & alimentare electrica

Clinica Stomatologica Trident

Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti

Telefon: 021/317.58.65

Mobil: 031 005 0922 

E-mail: office@clinicatrident.ro

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog