Vreau o programare

Carduri

Carduri Trident

Cont deschis la sanatate!


 

 Carduri: Cardul Thank You ! – Ne bucuram sa fim si sa ramanem impreuna!

card_tahnkyou

Cine il obtine?
Oricine a incheiat un tratament sau o serie de tratamente in cadul clinicii Trident, insumand minim 8000 lei in ultimele 6 luni.

Ce avantaje imi ofera ?
5% reducere la orice procedura stomatologica, timp de un an calendaristic

 


 

Carduri: Cardul Family&Friends: Protejeaza-i pe cei dragi!

card_family

Cine il obtine?
Oricine a incheiat un tratament sau o serie de tratamente, insumand minim 5000 lei in ultimele 6 luni.

Ce avantaje imi ofera?
Il puteti oferi oricarei persoane dragi, de a carei sanatate sunteti preocupat.
In urmatoarele trei luni calendaristice, aceasta va beneficia de 25% reducere la pachetul basic format din consult, plan de tratament, radiografie panoramica, detartraj, periaj profesional.

 

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog