Vreau o programare

Certificat ISO

certificare iso

Noi, Clinica Stomatologica Trident, avand certificat ISO, tratam cu grija si consideram important fiecare aspect al muncii noastre. De la calitatea profesionala si morala a echipei, pana la performanta aparatelor si a materialelor. De asemenea, avem o gama variata si adaptabila de servicii precum si programe de plata flexibile.
Echipa noastra de profesionisti este formata din oameni deschisi care vor sa-si dovedeasca valoarea si abilitattile. In acelasi timp, vor sa se autodepaseasca in fiecare zi.

Suntem echipati si lucram cu aparatura si materiale performante, de ultima ora, de la producatori cu traditiesi international avizati.
Oferim solutii comfortabile atat celor care doresc sa-si rezolve o problema de sanatate, cat si celor care exploreaza noi teritorii de frumusete.

Clinica Trident a implementat si certificat sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001:2008, certificatul cu numarul 717/1/1/1

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog