chirurgie stomatologica
chirurgie stomatologica

Clinica Trident are un centru de chirurgie si implantologie la standarde internationale. E exact ca la spital: sala de operatii, salon pre si post operator, sistem de filtrare a aerului, echipament si specialisti pentru anestezie generala. In cazurile mai complicate, dupa interventie, pacientul poate ramane peste noapte in clinica sub monitorizare medicala. 

In plus, linia de sterilizare Melag, care asigura trasabilitatea instrumentarului medical folosit, ii garanteaza pacientului ca orice dispozitiv medical folosit pentru tratamentul sau este perfect steril.

Blocul operator din Clinica Trident are doua sali de chirurgie, unde specialistii in implantologie si chirurgie Oro-Maxilo-Faciala ofera pacientilor cele mai sigure si performante servicii.

Blocurile operatorii complet echipate si personalul medical format doar din specialisti de top, ridica centrul de chirurgie la standarde internationale!

dr rotaru

Dr. Cristian Rotaru

Specialist chirurgie Oro-Maxilo-Faciala

dr chirila

Dr. Lucian Chirila

Medic primar chirurgie oro-maxilo-faciala

Contacteaza-ne acum pentru mai multe informatii si programari

Ce pasi ai de urmat cand trebuie sa faci o interventie chirurgicala stomatologica?

Programare initiala la medic coordonator pentru stabilirea situatiei clinice generale si a planului de tratament.

Programare medic specialist pentru examinarea situatiei in detaliu, stabilirea etapelor de lucru si a necesarului - tipul de implant, materiale aditionale si setul de analize obligatorii inaintea interventiei.

Programarea interventiei propriu-zise, care dureaza intre 1-3 ore, in functie de dificultatea cazului. Dar, nu inainte de primirea setului de analize obligatorii spre a fi consultate de medic. Pacientul va lua obligatoriu inainte de interventie cu o ora un antibiotic si un antiinflamator.

Perioada de asteptare pentru integrarea implantului, pana la amprentarea pentru coroana definitiva - intre 2-4 luni. In cazul interventiilor care necesita augumentare osoasa/sinus lifting, se asteapta intre 4-6 luni pana la inserarea implantului si 4-6 luni pana la amprentarea coroanei definitive.

florin lazarescu

Blocul operator din clinica Trident se poate compara cu cele din orice spital stomatologic din lume, care indeplineste cele mai ridicate standarde de calitate si siguranta. Si spun asta dupa ce am vazut si am lucrat in clinici de top din lume. Putem sa-i garantam pacientului ca intr-o astfel de sala de operatie totul se face ca la carte, cu precizie chirurgicala, cu riscuri mici si cat mai confortabil pentru cel care are nevoie de interventie.

Florin Lazarescu, presedintele Societatii Europene de Cosmetica Dentara

Ce spun pacientii tratati de noi?

Clinica Stomatologica Trident

Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti

Telefon: 021/317.58.65

Mobil: 031 005 0922 

E-mail: office@clinicatrident.ro

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog