Vreau o programare

#Dr. Iacob: What does Christmas mean to you?

Pentru mine, Craciunul este despre bucuriile mici, despre atentia la detalii, despre… noi inceputuri.

De anul acesta, Crăciunul reprezintă un motiv in plus sa fiu recunoscător pentru tot ce am, ce am realizat, pentru bucuriile pe care mi le-a oferit viața, pentru familia noastră proaspăt mărita. Este primul Crăciun alături de copilul nostru așa ca reprezintă un nou început.

a

Îmi doresc ca aceasta sărbătoare sa fie un început nou pentru toți cei care au avut un an greu, cu mai putine bucurii decât meritau, pentru cei defavorizați, pentru cei care au avut mai multe motive de tristețe decât de bucurie. Crăciunul înseamnă începuturi noi, naștere si renaștere.
Crăciunul înseamnă sa împodobești bradul alături de cei dragi, sa descoperi amintiri legate de decorațiunile pe care le păstrezi din copilărie, sa bei o ciocolata calda privind luminițele din brad, sa fii înconjurat de cei dragi.

Crăciunul înseamnă pentru mine parfum de cozonac, lapte cald, colinde si copii Fericiți.Crăciunul înseamnă sa mergem sa ne jucam in zăpada, înseamnă râsete si bucurie. Crăciunul înseamnă familie. Crăciunul înseamnă pentru mine sa încerc sa dăruiesc din bucuria pe care o primesc, din ce am celor care au mai puțin. Crăciunul înseamnă sa fii mai bun, sa-ți amintești ce înseamnă sa daruiesti.

 

Pentru tine ce inseamna Craciunul?

 

 

Last Updated on 18 mai 2019

Summary
Event
Copii pentru Copii
Location
Clinica Trident,
Starting on
12/20/2016
Ending on
03/15/2017
Offer Price
Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog