Vreau o programare

#Dr. Ulman: What does Christmas mean to you?

Cred ca sunt intr- adevar o persoana usor introvertita… pentru ca mi-e destul de dificil sa vorbesc despre emotii, trairi… sau altele asemenea:)).

Intreaba- ma despre stoma: imi e mult mai simplu!

Totusi, cand am decis sa cream proiectul asta, m-am bucurat foarte mult! Pentru ca e vorba despre niste copii! Despre bucuria lor atunci cand vine Craciunul!

Dar… sa-ti spun ce inseama Craciunul pentru mine.E  atat de usor: Cozonaci! Acasa! Familie! Nasterea Domnului!

OAMENI si DARUIRE!

cosmin

Mi se pare ca toate astea sunt strans legate intre ele! Si ca starea feerica nu apare cand e una, fara cealalta! Craciun inseamna bucurie, dar … nu bucuria ta, neaparat! Sau… sa zic altfel: nu bucuria ta in mod special.

Craciunul este despre ceilalti. Despre bucuria pe care le-o vezi in ochi, despre stralucirea aceea, atat de speciala! Craciunul, pentru mine, e despre a transforma lucrurile obisnuite in adevarate experiente sufletesti!

Si asta vrem sa facem si noi, cu acest proiect! Stim cu totii cat de greu este sa lucrezi cu oamenii. Sa lucrezi cu oamenii este cel mai greu lucru din lume: si spun asta in calitate de manager, de medic de… om!

E greu uneori sa – ti lasi problemele la usa clinicii si sa fii Dr. si manager- dur, rational, fara implicatii de nicio alta natura decat OBIECTIVE!

Si, cred ca acesta e momentul in care  pot declara ca ceea ce conteaza cel mai mult atunci cand tragi linie  este sa reusesti sa vezi dincolo de… ORICE: de divergente si neintelegeri, dincolo de ” de ce”-uri si ” nu”- uri, dincolo de decizii ce pot sa para la momentul respectiv nedrepte sau… nepotrivite, asa cum am reusit si noi! – cred ca asta e cea mai buna modalitate de a ” suda” o echipa! E o proba de foc pe care o trecem cu succes de 14 ani!

Pentru ca ne pasa… si pentru ca “ fauritori de bucurie” nu e doar un slogan. E ceea ce facem in fiecare zi. Iar de Craciun, mai mult ca oricand!!!

Am fost foarte fericit sa aflu ca atat de multa lume se va implica in acest proiect: Copii pentru Copii! Te invit si pe tine sa te implici alaturi de noi! Voi reveni cu detalii.

Intre timp, spune-mi:  pentru tine ce inseamna Craciunul?

 

 

 

Last Updated on 7 iulie 2019

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog