Vreau o programare

Evolutie tratament caz #probono

Stoian_Aurelia_Light box(1)_Intraoral_20170106_194625

Îţi povesteam aici despre cazul nostru #probono.

Te intrebai ce s-a mai intamplat cu pacientul ? Iată: după ce s-a tratat inflamația gingivală, tratamentul s-a adresat zonei frontale unde scopul este oferirea unei armonii functionale si estetică prin înlocuirea dintelui modificat ca pozitie si aspect cu o coroana avand un implant dentar ca suport. Este esential, însă, ca implantului sa i se ofere un suport osos suficient si un contur al gingiei plăcut. Pentru aceasta, pacienta a beneficiat în ultima perioadă de tratamente ajutătoare:

tratament endodotic: pentru ca în interiorul dintelui nervul și vasele de sange era afectate, cu risc de infectie, s-a realizat tratamentul de canal.

–  tratament parodontal chirurgical: din cauza faptului ca dintele modificat avea în jurul lui o distructie mare a osului, prin interventia chirurgicala s-a îndepartat gingia alterata care umplea acel defect osos altfel încat nu doar sa fie oprita distructia osului ci si sa stimuleze refacerea partiala o osului.

tratamentul ortodontic: prin acesta dintele modificat se trage în jos prin miscari controlate de aparatul ortodontic iar dintele coborat în acest fel va trage dupa el, pe de o parte osul din profunzime si va creste nivelul și volumul sau, și pe altă parte, marginea gingiei care este nevoie sa ajungă la nivelul dintelui sanatos vecin pentru simetrie.

DSC_0268

 

Aceste tratamente sunt doar intermediare, volumul osului va creste în acest fel dar nu suficient pentru plasarea implantului, pentru care va fi nevoie de o interventie ulterioară.

 

Va tinem la curent,

Echipa Trident

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Clinica Trident © 2020 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign