Vreau o programare

Evolutie tratament caz #probono

Stoian_Aurelia_Light box(1)_Intraoral_20170106_194625

Îţi povesteam aici despre cazul nostru #probono.

Te intrebai ce s-a mai intamplat cu pacientul ? Iată: după ce s-a tratat inflamația gingivală, tratamentul s-a adresat zonei frontale unde scopul este oferirea unei armonii functionale si estetică prin înlocuirea dintelui modificat ca pozitie si aspect cu o coroana avand un implant dentar ca suport. Este esential, însă, ca implantului sa i se ofere un suport osos suficient si un contur al gingiei plăcut. Pentru aceasta, pacienta a beneficiat în ultima perioadă de tratamente ajutătoare:

tratament endodotic: pentru ca în interiorul dintelui nervul și vasele de sange era afectate, cu risc de infectie, s-a realizat tratamentul de canal.

–  tratament parodontal chirurgical: din cauza faptului ca dintele modificat avea în jurul lui o distructie mare a osului, prin interventia chirurgicala s-a îndepartat gingia alterata care umplea acel defect osos altfel încat nu doar sa fie oprita distructia osului ci si sa stimuleze refacerea partiala o osului.

tratamentul ortodontic: prin acesta dintele modificat se trage în jos prin miscari controlate de aparatul ortodontic iar dintele coborat în acest fel va trage dupa el, pe de o parte osul din profunzime si va creste nivelul și volumul sau, și pe altă parte, marginea gingiei care este nevoie sa ajungă la nivelul dintelui sanatos vecin pentru simetrie.

DSC_0268

 

Aceste tratamente sunt doar intermediare, volumul osului va creste în acest fel dar nu suficient pentru plasarea implantului, pentru care va fi nevoie de o interventie ulterioară.

 

Va tinem la curent,

Echipa Trident

Last Updated on 29 mai 2017

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog