Alegem implantul potrivit organismului tau

Implantul care arata si functioneaza exact ca dintele natural

 • Solutie pe termen lung
 • Identic cu un dinte natural

Dintii sufera deteriorari permanente de-a lungul vietii. Exista o multime de cauze care pot duce la pierderea unui dinte, dar solutiile raman putine: implanturile dentare sau protezele dentare de moda veche.

In ce consta un implant dentar?

 
O interventie de implant dentar inseamna inlocuirea protetica a unui dinte lipsa ori alterat. Implantul reprezinta un surub cu rol de radacina. In acest surub se infileteaza un bont de legatura cu partea estetica, vizibila care este coroana dentara.
 
Cele mai raspandite implanturi dentare sunt cele din titan, care se integreaza perfect in maxilar, datorita fenomenului de osteointegrare.

Avantajele implantului dentar

 • Este cea mai buna solutie pe termen mediu si lung
 • Arata si functioneaza exact ca un dinte natural
 • Este stabil si rezistent
 • Elimina dezavantajele unei proteze mobile

Cea mai buna solutie pentru zambetul tau

Expertii Trident folosesc doar implanturi de la producatori de top la nivel mondial pentru a iti oferi cea mai buna solutie pentru zambetul tau. Recomandarile medicilor nostri sunt personalizate, tinand cont de varsta, stil de viata si istoricul medical:

 • Implantul Nobel

  Cu peste 60 de ani de inovare continua, la cele mai inalte standarde de calitate,implanturile dentare produse de Nobel Biocare asigura un zambet natural pentru intreaga viata.

 • Implantul MegaGen

  Implanturile avansate MegaGen sunt minim invazive. Suprafata implantului, acoperita cu ioni de calciu, determina o acomodare cu osul de doua ori mai rapida, iar organismul adopta implantul in mod natural.

 • Implantul Straumann

  De peste sase decenii Straumann inoveaza, dezvolta, testeaza si perfectioneaza produse care raspund nevoilor pacientilor.

 • Implantul MIS

  În spatele acestor tipuri de implant dentar se afla oameni de stiinta si ingineri de clasa mondiala dedicati cercetarii si dezvoltarii continue a unor noi produse si tehnologii menite sa faca fata provocarilor din industrie. Implanturile MIS sunt o alegere preferata a medicilor stomatologi din intreaga lume.

De ce sa alegi Clinica Trident?

siguranta client

Singura clinica din Europa Centrala si de Est in top 10 cele mai frumoase clinici stomatologice din lume (Sirona)

linie sterilizare

Linie de sterilizare unica in Romania

bloc operator

Singurul bloc operator la standarde de spital, din Bucuresti

fara zgomot si miros

Fara zgomot si miros de dentist

urgente stomatologice

Urgente stomatologice

parcare alimentare electrica

Parcare & alimentare electrica

Contacteaza-ne acum pentru mai multe informatii si programari

2 ani garantie la orice implant dentar Trident

Lucrarile noastre respecta cele mai inalte standarde de performanta si siguranta. Pentru linistea ta sufleteasca, iti oferim 2 ani garantie la orice implant dentar Trident, indiferent de producator.

0% Sanse de infectie

Din grija pentru siguranta ta, folosim aparatura si proceduri de sterilizare la standarde internationale. 

Linia de sterilizare Melag asigura trasabilitatea instrumentarului medical folosit si iti garanteaza  ca orice dispozitiv medical folosit in timpul tratamentului este perfect steril.

Medici specializati in Implant dentar

dr chirila

Implanturile dentare sunt cea mai viabila si confortabila solutie pe termen lung pentru pacienti. Fiecare implant dentar este personalizat in functie de dantura pacientului si se adapteaza pana la faza in care nu vor mai fi simtite de purtator. Implanturile sunt permanente si au rolul de a fuziona cu maxilarul.

Dr. Lucian Chirila, medic primar chirurgie oro-maxilo-faciala

Dantura, exact asa cu ti-o amintesti

Implanturile te fac sa redevii omul pe care il aveai in minte. La Clinica Trident sunt medici foarte buni si perfectionisti!

Viorel, 62 ani, Pacient Trident

Ce spun pacientii tratati de noi?

Clinica Stomatologica Trident

Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti

Telefon: 021/317.58.65

Mobil: 031 005 0922 

E-mail: office@clinicatrident.ro

Clinica Trident © 2020 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign