Vreau o programare

Intrebari frecvente igena orala

Care este rolul igienistului in cabinetul stomatologic?
Rolul principal al igienistului este sa curete in mod profesional dintii pacientului. Acest proces consta in indepartarea tartrului si curatarea dintilor de placa bacteriana. Totusi, rolul sau cel mai important este sa il invete pe pacient sa se fereasca de placa dentara. Igienistul va lucra impreuna cu dentistul pentru a va oferi atentia de care aveti nevoie.

De ce nu face dentistul acest lucru?
Unii dentisti vor face acest lucru. Totusi, multi recunosc faptul ca igienistii sunt specializati in acest domeniu si pot petrece mai mult timp cu dumneavoastra. De asemenea, ei sunt experti in a va invata cum sa va curatati in mod corespunzator dintii si gingiile. De cele mai mule ori igienistul va fi cel cu care va veti vedea la primele intalniri, deoarece el trebuie sa va intareasca gingiile in vederea aplicarii coroanelor si plombelor de catre dentist.

Acest tratament este dureros?
Procedura este de obicei lipsita de durere. Totusi, daca simtiti un disconfort, igienistul poate folosi creme anestezice sau va poate anestezia local. Este important sa ii spuneti igienistului cand simtiti durere pentru ca el sa va poata ajuta.

 

Last Updated on 12 octombrie 2015

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog