Vreau o programare

La multi ani de Sf. Andrei

Regulamentul oficial al campaniei promotionale Trident

„La multi ani de Sf. Andrei

Perioada campaniei: 28 noiembrie 2019 – 30 noiembrie 2019

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala „La multi ani de Sf. Andrei” (numita in cele ce urmeaza şi “Campania”) este organizata de TRIDENT DENTAL SRL cu sediul in Str. DR. LOUIS PASTEUR  1A CAMERELE 3 ŞI 5 Bucureşti sect 5, cod fiscal 15479417, atribut fiscal RO, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa tribunalul ilfov sub nr. J40/7330/2003. Clinica este reprezentata prin Florin Lazarescu, in calitate de administrator (denumit in continuare TRIDENT”). Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. 

Regulamentul oficial este intocmit și va fi facut public, conform legislatiei aplicabile in Romania, fiind disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe site-ul https://clinicatrident.ro/noutati/

Prin simpla participare la Campanie, Participantii declara ca vor respecta termenii și conditiile prezentului Regulament Oficial (denumit in continuare “Regulament Oficial” sau “Regulamentul”) potrivit celor mentionate in cuprinsul sau.

Campania va putea fi intrerupta de catre Organizator, oricand in timpul duratei de desfașurare, in cazul aparitiei unei situatii de forta majora sau al modificarii Regulamentului.

TRIDENT iși rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada Campaniei pe parcursul derularii acesteia. De asemenea, dreptul de a inceta Campania inainte de termen, prin incheierea unui act aditional la Regulament. Modificarile și/ sau completarile vor fi facute publice prin intermediul site-ului https://clinicatrident.ro/noutati/, cu cel putin 24 ore inainte ca modificarile sa intre in vigoare. 

SECTIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE SI DESFASURARE

Campania promotionala se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in perioada 28 noiembrie 2019, ora 00:00:00  – 30 noiembrie 2019, ora 23:59:59 (inclusiv), in conformitate cu termenii si conditiile prevazute in prezentul Regulament oficial, urmand sa fie organizata si sa se desfasoare pe intreg teritoriul Romaniei.

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

La aceasta campanie promotionala poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau cu resedinta in Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care accepta termenii si conditiile prezentului regulament Oficial (denumiti in continuare „Participantii”).

Din dorinta de a nu prejudicia niciun client care dorește sa participe la prezenta campanie promotionala, Organizatorul iși rezerva dreptul sa poata efectua verificari cu privire la respectarea prevederilor prezentului Regulament in ceea ce privește corecta participare la Campania promotionala. Prin urmare, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula inscrierea oricarui Participant care nu respecta conditiile prezentului Regulament Oficial sau care este suspectat de frauda, fara a avea obligatia de a o demonstra cu probe.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL PARTICIPARII LA CAMPANIA PROMOTIONALA

Campania promotionala se desfasoara conform urmatorului mecanism:

  • Persoanele care doresc sa participe la campanie trebuie sa aiba numele Andrei/Andreea sau un derivat al acestor nume;
  • Persoanele care doresc sa participe la campanie trebuie sa solicite o programare in perioada 28 noiembrie 2019 – 30 noiembrie 2019, pentru serviciul de albire dentara profesionala;
  • Persoanele care doresc sa participe la campanie trebuie sa mentioneze codul Sf. Andrei” in momentul solicitarii programarii pentru a beneficia de 20% reducere la serviciul de albire dentara profesionala.

SECTIUNEA 5. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Regulamentul Oficial al campaniei promotionale se gasește afișat pe site-ul https://clinicatrident.ro/noutati/ și poate fi solicitat și pus la dispozitia oricarui participant, in mod gratuit, in baza unei cereri scrise adresate la sediul Organizatorului. 

SECTIUNEA 6. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

Organizatorii nu vor fi tinuti raspunzatori pentru prejudiciile suferite de participanti, indiferent de natura acestora, din momentul efectuarii programarii. Organizatorul nu este raspunzator de erorile ivite din cauza functionarii defectuoase a serviciilor de internet (de exemplu, dar fara a se limita la, pagina web care nu se incarca corespunzator).

Imposibilitatea participantului de a onora programarea in cadrul acestei Campanii exonereaza Organizatorii de orice raspundere.

SECTIUNEA 7. LITIGII

Eventuale litigii aparute intre Organizatori și participantii la prezenta Campanie promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatorești romane competente.

SECTIUNEA 8. INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Prezenta campanie promotionala poate inceta inainte de termenul stabilit, numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, prin decizia Organizatorilor, comunicata prin intermediul site-ului https://clinicatrident.ro

SECTIUNEA 9. CLAUZE DIVERSE

Orice modificare a prevederilor prezentului Regulament nu este valabila decat cu conditia informarii publicului prin publicarea modificarilor pe site-ul https://clinicatrident.ro

Clinica Trident isi rezerva dreptul de a refuza accesul utilizatorilor la o parte sau la toate functiile site-ului Trident, cat și de a restrictiona procesarea şi/sau , dupa caz, anula programarea in cazul in care exista suspiciuni de frauda din partea utilizatorilor sau daca acestia au un comportament care prejudiciaza interesele Clinicii Trident. Activitatile frauduloase vizeaza, nelimitativ: realizarea de programari pe baza unor informatii/identitati false sau de pe alte conturi decat cele personale ale utilizatorului, modificarea sau accesarea informatiilor de pe site prin inserarea sau manipularea unor scripturi daunatoare, modificarea codului sursa al paginii precum si orice alte tipuri de actiuni sau inactiuni cu caracter fraudulos sau care implica falsuri informatice, accesarea, interceptarea perturbarea sau alterarea integritatii informatice sau sistemelor informatice, desfasurarea de operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe ilegale.

Last Updated on 28 noiembrie 2019

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog