Parodontita marginala sau parodontoza inseamna inflamatia gingiei si a tesuturilor de sustinere a dintelui pe arcada. Netratata, ea poate duce la pierderea dintilor.

Tratam imbolnavirea parodontala (parodontoza) personalizat

Parodontoza poate avea mai multe cauze. De vina pot fi factori genetici, endocrini, de mediu, psihologici, afectiuni sistemice, boli profesionale, anumite medicamente, stilul de viata nesanatos. Cauza principala este placa bacteriana. Aceasta se depune pe dinti cand zaharurile din alimente interactioneaza cu bacteriile existente in mod normal in gura. 

De aceea, in Clinica Trident tratam fiecare pacient in parte in functie de cauzele afectiunii, de efectele ei si de starea generala a acestuia.

Imbolnavirea parodontala sau parodontoza nu e doar boala seniorilor. Chiar si tinerii pot ramane fara dantura daca ignora primele semne ale afectiunii.

Parodontoza avanseaza subtil. Ia masuri cat mai devreme!

In mod normal, gingiile sanatoase sunt ferme, de culoare roz pal. Daca ai gingivita, acestea devin  mai moi si isi pot modifica  culoarea in rosu aprins sau rosu-violaceu.

De asemenea, gingiile sangereaza usor, chiar si la periaj delicat. Mai rar apar dureri sau usturimi, de accea evolutia imbolnavirii se produce fara manifestari clinice zgomotoase, care sa alarmeze pacientul.

Boala parodontala evolueaza in 3 stadii:

Cum tratezi parodontoza?

De ce sa alegi Clinica Trident?

siguranta client

Clinica de excelenta
– Dentsply Sirona CEE

linie sterilizare

Linie de sterilizare care permite trasabilitatea instrumentalului medical

bloc operator

Bloc operator la standarde de spital

fara zgomot si miros

Fara zgomot si miros de dentist

urgente stomatologice

Urgente stomatologice

parcare alimentare electrica

Parcare & alimentare electrica

0% Sanse de infectie

Din grija pentru siguranta ta, folosim aparatura si proceduri de sterilizare la standarde internationale. 

Linia de sterilizare Melag asigura trasabilitatea instrumentarului medical folosit si iti garanteaza ca orice dispozitiv medical folosit in timpul tratamentului este perfect steril.

Ce spun pacientii tratati de noi?

Opiniile prezentate apartin pacientilor Trident. Experienta pacientilor poate fi diferita de la caz la caz.

Contacteaza-ne acum pentru mai multe informatii si programari!

Clinica Stomatologica Trident

Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti

Telefon: 021/317.58.65

Mobil: 031 005 0922 

E-mail: office@clinicatrident.ro

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog