Vreau o programare

Medici

Sanatatea orala si aspectul dintilor reflecta profesionalismul stomatologului. Fiecare pacient inseamna o carte de vizita a unei clinici. La multumirea pacientului contribuie nu doar lucrarile atent facute si tratamentul nedureros, dar si posibilitatea de a nu impovara pacientul cu eforturi inutile, pe cat de mult este posibil.

O afectiune poate fi tratata la primul stomatolog vizitat sau se poate transforma intr-o trimitere catre un specialist. De aceea, este important ca medicii specializati in diferite sub-ramuri ale stomatologiei sa se afle intr-un singur loc. Clinica Trident reuneste o echipa de 21 de medici stomatologi cu studii specializate, o experienta vasta si participari la cursuri si evenimente nationale si internationale.

Echipa noastra este formata din specialisti de inalta tinuta din toate domeniile

Medicii au specializari exacte si, lucrand doar in zona in care pacientul are nevoie, sunt la curent cu cele mai noi si eficiente metode de tratament, studii si descoperiri medicale. Medicul care se ocupa de consultatie si afla exact ce tip de tratament este necesar, redirectioneaza pacientul catre medicul cu specializarea respectiva.

Echipa este compusa din sase medici generalisti, doi medici pedodonti, un paradontolog, un chirurg, doi medici specializati in ortodontie si ortopedie dento-faciala, patru endodonti, un specialist in chirurgie si implantologie orala, un chirurg maxilo-facial, un implantolog si un stomatolog cu studii de doctorand in strainatate. Toti acestia sunt supervizati de doi medici coordonatori, care au grija ca pacientii sa beneficieze de maximul de profesionalism pe o durata de timp minima.

Echipa de medici din Clinica Trident este, in mare parte, tanara. Insa, pentru a aduce un plus de experienta, la dispozitia pacientilor se afla si trei cadre didactice universitare - doi profesori si un asistent. Toti acestia pun pret pe calitate, lucreaza in conditii de igiena si transparenta si au grija ca serviciile de preventie si tratament sa nu implice complicatii. Dintii au nevoie de cate o vizita la stomatolog pentru o consultatie, de doua ori pe an. Astfel, dintii vor fi sanatosi, iar durerile nu vor aparea. Cu astfel de vizite, nu va fi nevoie nici de tratamente costisitoare si complicate, facute atunci cand simptomele unor afectiuni sunt evidente si afecteaza viata de zi cu zi a pacientilor.

Medicii nostri va asteapta si va doresc zambete stralucitoare!

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog