Vreau o programare

Medicul stomatolog – 5 criterii esentiale dupa care sa-l alegi

medicul-stomatolog
Cand iti alegi medicul stomatolog este o decizie importanta, facuta pe termen lung. Este de preferat sa ai acelasi stomatolog, familiarizat cu tine si cu problemele tale stomatologice, pentru multi ani. De aceea, decizia nu trebuie luata la repezeala, doar pe baza proximitatii sau a pretului practicat. Afla cum sa-ti alegi medicul stomatolog pe baza a cinci criterii esentiale.

Scopul clinicii Trident

Clinica stomatologica Trident a fost conceputa si construita cu scopul de a furniza orice tip de serviciu stomatologic, atat in regim de tratament de lunga durata cat si in regim de urgenta. Prin urmare, clinica este dotata cu cabinete individuale de stomatologie si implantologie, cabinet de stomatologie pentru copii, radiologie, bloc operator, dar si laborator propriu de tehnica dentara.

Cinci criterii esentiale dupa care sa iti alegi medicul stomatolog:

         Recomandari pentru medicul stomatolog

Evident, atunci cand ai nevoie de un dentist (desi nu ar trebui sa ajungi la cabinetul lui doar la nevoie) intrebi cunoscutii, prietenii, familia. Recomandarea este un criteriu important si asa iti poti da seama de calitatea serviciilor unui medic stomatolog si al cabinetului sau in general. Insa, recomandarile – „are mana usoara”, „lucreaza repede”, „este prietenos”, „este accesibil ca pret”, „este atent” etc – sunt de luat in seama doar daca vin de la persoane de incredere.

         Aparatura si interesul pentru noutatile din domeniu

Un medic stomatolog bun nu va lucra niciodata cu aparatura invechita sau deteriorata. Manifesta interes pentru noile tehnologii pe care ti le si expune. Pana la urma, avansul tehnologic inseamna mai putina durere pentru tine si mai putin timp petrecut la stomatolog.  De asemenea, materialele de buna calitate inseamna durabilitate, de aceea este important sa fie informat si sa le foloseasca. In plus, un cabinet sau o clinica bine dotate vor avea si aparatura necesara pentru efectuarea radiografiilor sau realizarea implanturilor si coroanelor. Astfel, nu vei fi pus/a pe drumuri mai mult decat este cazul.

       Tratament discutat, nu impus de medicul stomatolog

Este important ca medicul sa iti expuna probleme dentare pe intelesul tau si sa iti ofere variante de tratament. Un medic care iti impune un anumit tratament sau iti spune doar la final care este costul interventiei ar trebui evitat. Tratamentul stomatologic este similar altor specializari: iei decizii in cunostinta de cauza vizavi de proceduri, de materiale folosite, de durata, de cost etc. Iar aici, feriti-va de capcana preturilor incredibil de mici. Un pret mic reflecta un produs mai putin bun sau costuri ascunse.

       Specializarea

Este important sa te tratezi la un specialist in problema ta. Stomatologia are multe subspecializari, iar un singur medic este imposibil sa fie excelent la toate. De aceea, daca ai o problema cu incongruenta (pozitionarea) dintilor mergi la ortodont. Daca ai o infectie complicata este bine sa apelezi la un medic cu specializare in chirurgie, iar daca vrei sa recuperezi un dinte poti merge la endodont. Suna complicat? Alege atunci o clinica unde poti gasi toti acesti specialisti, astfel incat sa ai parte de cel mai bun tratament. De asemenea, pentru tratamentul danturii copiilor este de preferat sa mergi la pedodont, un medic specializat in lucrul cu cei mici.

      Calitatea serviciilor

Un medic stomatolog face, de cele mai multe ori, o operatie invaziva. Chiar daca este nedureroasa, parca o accepti mai usor atunci cand esti tratat cu amabilitate, atat de medic, cat si de personalul auxiliar. Respectarea programarilor, un spatiu de asteptare decent, confortabil, existenta locurilor de parcare sunt criterii importante, disponibile la clinica Trident. Chiar daca nu tin efectiv de munca medicului stomatolog,  ajuta la a face alegerea potrivita.

De ce sa alegi Clinica Trident?

siguranta client

Singura clinica din Europa Centrala si de Est in top 10 cele mai frumoase clinici stomatologice din lume (Sirona)

linie sterilizare

Linie de sterilizare unica in Romania

bloc operator

Singurul bloc operator la standarde de spital, din Bucuresti

fara zgomot si miros

Fara zgomot si miros de dentist

urgente stomatologice

Urgente stomatologice

parcare alimentare electrica

Parcare & alimentare electrica

La clinica Trident te asteapta o echipa medicala supraspecializata care iti poate rezolva orice problema dentara.

Pune sanatatea dintilor tai pe primul loc.

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Clinica Trident © 2020 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign