Vreau o programare

Noul sediu TRIDENT, investiţie de 2 milioane de Euro

Hol pentru receptia clientilor in cadrul Clinicii Trident
Cabinet stomatologic modern, cu aparatura stomatologica si pereti vernil, in Clinica Trident
Parcarea subterana din cadrul Clinicii Trident din Bucuresti, dedicata clientilor

 

TRIDENT, prima clinică de stomatologie ce abordează soluţia modernă de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului, investeşte 2 milioane de euro într-un nou centru.
Ghidaţi de profesionalism şi ţintind standarde înalte, reprezentanţii TRIDENT îşi doresc ca în noua clinică (situata la doar 5 min. distanta, in Str. Dr. Louis Pasteur, nr. 1A – zona Cotroceni) pacienţii să beneficieze de un spaţiu modern, cu servicii de calitate şi aparatură de ultimă generaţie. Construcţia cuprinde 7 cabinete, dintre care un cabinet special conceput pentru copii. Clinica beneficiaza şi de o parcare proprie, subterană.

Astfel, noul centru TRIDENT devine singurul spaţiu din Bucureşti construit cu funcţionalitate – clinică medicală, respectând toate normele de protecţie pentru pacient în caz de incendiu, curtemur sau alte pericole.

TRIDENT diminutiv, cabinet stomatologic destinat copiilor

Noul centru stomatologic TRIDENT deţine şi un cabinet special conceput pentru copii. Astfel, micuţii au acces la tratamente stomatologice performante, într-un cadru adecvat vârstei şi o atmosferă prietenoasă, toate acestea diminuând disconfortul pe care micii pacienţi îl simt la întâlnirile cu medicii stomatologi.
Clinica TRIDENT a construit o echipă de medici pedodonţi multidisciplinară, care este pregătită să ofere copiilor cele mai bune servicii. În cadrul consultaţiilor, se verifică dacă există semne precoce de tulburări de dezvoltare şi se oferă sprijin parintilor cu privire la măsurile de igienă şi profilaxie dentară ce pot fi desfăşurate acasă sau, ulterior, în cabinetul stomatologic.

Două săli de chirurgie, în noul centru TRIDENT

Investiţia în cel mai nou sediu al clinicii TRIDENT va cuprinde şi două săli de chirurgie, unde specialiştii în implantologie si chirurgie Oro-Maxilo-Faciala vor putea oferi pacienţilor cele mai sigure şi performante servicii. Blocurile operatorii vor fi complet echipate, conform standardelor, ca sălile de chirurgie dintr-un spital, cu salon pre şi post operator şi sistem de ventilaţie controlată, cu posbilitatea de anestezie generală.

Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign