Ortodontie invizibila

Vreau o programare

 

Aparat dentar invizibil Incognito

incognito 2

Reprezinta alternativa moderna si invizibila pentru aparatele fixe conventionale. Incognito este un sistem high-tech pentru toti pacientii si pentru toate tipurile de malocluzii. Este invizibil, usor de intretinut si total personalizat pentru fiecare pacient in parte, putind fi oferit doar de medicii ortodonti certificati Incognito.
Fiecare persoana care stie ca un zambet perfect reprezinta incredere si succes in viata privata si profesionala si doreste sa obtina acest zambet natural si sanatos fara purtarea unui aparat dentar care sa fie vizibil poate acum sa beneficieze de sistemul de tratament ortodontic Incognito.
Incognito este tratamentul ideal pentru pacientii care sunt preocupati de modul in care tratamentul ortodontic le va afecta aspectul estetic (dictat de profesie sau de viata sociala), sau de felul in care acesta ar putea interfera cu imaginea profesionala. Fiind aplicati in spatele dintilor, bracket-urile Incognito sunt perfecte pentru pacientii care practica sporturi de contact sau care canta la diverse instrumente de suflat.

Aparatul dentar invizibil Incognito este un produs personalizat realizat printr-o tehnologie de ultima generatie in ortodontie, dupa inregistrarea amprentelor pacientului cu materiale de inalta fidelitate.
Individualizarea fiecarui bracket Incognito se face in raport cu fiecare dintre dintii pacientului si permite o potrivire perfecta intre cele doua suprafete si obtinerea unor rezultate excelente. Atat bracket-urile cat si arcurile sistemului Incognito sunt fabricate individual prin cele mai noi tehnologii CAD / CAM computerizate. Bracket-urile au un profil extrem de plat pentru un confort sporit al pacientului si o adaptare rapida a vorbitului, permitand o intretinere usoara a igienei dentare si fiind realizate dintr-un aliaj de aur fara nichel, anti-alergic. Cu un aparat dentar invizibil Incognito se pot corecta toate tipurile de anomalii dentare cu obtinerea unor rezultate excelente, indiferent ca este vorba de adolescenti sau de adulti.

Invisalign

invisalign 2

Este o metoda revolutionara de tratament ortodontic care permite corectarea malocluziilor folosind o serie de gutiere mobilizabile, personalizate, aproape invizibile, numite Alignere. Invisalign reprezinta un sistem de tratament bazat pe tehnologii de ultima generatie si sustinut de studii si o munca de cercetare riguroasa. Aceasta metoda de tratament si-a dovedit eficienta in studii clinice efectuate in universitati si cabinete private din toata lumea.

Invisalign combina diagnosticul si planul de tratament cu ultimele descoperiri in tehnologia grafica 3-D computerizata. Pentru fiecare pacient sunt confectionate o serie de Alignere individualizate, care prin purtare succesiva permit deplasarea dintilor in conformitate cu planul de tratament pe care medicul ortodont certificat Invisalign l-a stabilit pentru dumneavoastra. Fiecare Aligner trebuie purtat doua saptamani, cu o durata minima de purtare de 22 de ore in fiecare zi, pentru a determina deplasarea dintilor din aproape in aproape pana la atingerea rezultatelor dorite.

Aplicarea acestui sistem de tratament presupune parcurgerea anumitor pasi:

  1. Adunarea documentatiei necesare pentru stabilirea diagnosticului si planului de tratament: radiografii, poze intra si extra-orale ale pacientului, analiza ocluzala,
  2. Stabilirea diagnosticului, planului de tratament si a indicatiei de tratament cu Invisalign,
  3. Inregistrarea amprentelor pacientului cu materiale de inalta fidelitate (PVS) si trimiterea acestora impreuna cu planul de tratament producatorului,
  4. Vizualizarea si aprobarea rezultatului final, de catre medicul ortodont impreuna cu pacientul prin intermediul softului specializat ClinCheck,
  5. Inceperea tratamentului cu Invisalign.

Beneficiile tratamentului cu Invisalign

Tratamentul cu sistemul Invisalign ofera o serie de beneficii pacientilor:

Pacientii pot vizualiza inca de la inceputul tratamentului, prin intermediul soft-ului specializat, rezultatul final al tratamentului.

 

Nou la Trident: estetică facială

Anul 2022 a adus schimbări importante pentru Clinica Trident, care a pătruns și pe piața de estetică facială. Într-un context internațional în care medicina dentară și estetica merg, tot mai mult, mână în mână, echipei Trident i s-a alăturat Dr. Carmen Constantin, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.

Împreună vom face posibilă o abordare nouă, multidisiplinară, iar rezultatele vor fi spectaculoase. Citește mai mult!

 

Medici specializati in Ortodontie invizibila

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog