Ortodontie invizibila

Vreau o programare

Noi intelegem ca tratamentul ortodontic al fiecarui pacient este diferit si promitem sa va acordam atentia personala pe care o meritati.

In cadrul clinicii noastre tratamentul ortodontic nu este considerat un simplu act cosmetic de aliniere a dintilor ci incorporeaza elemente de diagnostic amanuntit, o mecanica de tratament aprofundata si verificata si cele mai recente progrese ortodontice pentru tratarea intregului complex dento-facial.

Medici nostrii ortodonti au participat la numeroase cursuri si programe de pregatire post-universitara, fiind pregatiti sa va ofere un tratament ortodontic complet care sa va ofere atat zambetul perfect, dar  acordand egala atentie si corectarii muscaturii dumneavoastra, sau eventualei patologii a articulatiilor temporomandibulare.

Deoarece rezultatele excelente necesită o planificare atentă, medicii nostrii ortodonti cred în vizualizarea rezultatului final înainte de începerea tratamentului.  Înregistrările diagnostice minuțioase și precise, studiul detaliat al tuturor aspectelor cazurilor clinice, precum și elaborarea unui plan de tratament cuprinzător conduc la o durata de tratament mai scurta, la rezultate mai bune si la o stabilitate pe termen lung a rezultatului.

Aparat dentar invizibil Incognito

incognito 2

Reprezinta alternativa moderna si invizibila pentru aparatele fixe conventionale. Incognito este un sistem high-tech pentru toti pacientii si pentru toate tipurile de malocluzii. Este invizibil, usor de intretinut si total personalizat pentru fiecare pacient in parte, putind fi oferit doar de medicii ortodonti certificati Incognito.
Fiecare persoana care stie ca un zambet perfect reprezinta incredere si succes in viata privata si profesionala si doreste sa obtina acest zambet natural si sanatos fara purtarea unui aparat dentar care sa fie vizibil poate acum sa beneficieze de sistemul de tratament ortodontic Incognito.
Incognito este tratamentul ideal pentru pacientii care sunt preocupati de modul in care tratamentul ortodontic le va afecta aspectul estetic (dictat de profesie sau de viata sociala), sau de felul in care acesta ar putea interfera cu imaginea profesionala. Fiind aplicati in spatele dintilor, bracket-urile Incognito sunt perfecte pentru pacientii care practica sporturi de contact sau care canta la diverse instrumente de suflat.

Aparatul dentar invizibil Incognito este un produs personalizat realizat printr-o tehnologie de ultima generatie in ortodontie, dupa inregistrarea amprentelor pacientului cu materiale de inalta fidelitate.
Individualizarea fiecarui bracket Incognito se face in raport cu fiecare dintre dintii pacientului si permite o potrivire perfecta intre cele doua suprafete si obtinerea unor rezultate excelente. Atat bracket-urile cat si arcurile sistemului Incognito sunt fabricate individual prin cele mai noi tehnologii CAD / CAM computerizate. Bracket-urile au un profil extrem de plat pentru un confort sporit al pacientului si o adaptare rapida a vorbitului, permitand o intretinere usoara a igienei dentare si fiind realizate dintr-un aliaj de aur fara nichel, anti-alergic. Cu un aparat dentar invizibil Incognito se pot corecta toate tipurile de anomalii dentare cu obtinerea unor rezultate excelente, indiferent ca este vorba de adolescenti sau de adulti.

Invisalign

invisalign 2

Este o metoda revolutionara de tratament ortodontic care permite corectarea malocluziilor folosind o serie de gutiere mobilizabile, personalizate, aproape invizibile, numite Alignere. Invisalign reprezinta un sistem de tratament bazat pe tehnologii de ultima generatie si sustinut de studii si o munca de cercetare riguroasa. Aceasta metoda de tratament si-a dovedit eficienta in studii clinice efectuate in universitati si cabinete private din toata lumea.

Invisalign combina diagnosticul si planul de tratament cu ultimele descoperiri in tehnologia grafica 3-D computerizata. Pentru fiecare pacient sunt confectionate o serie de Alignere individualizate, care prin purtare succesiva permit deplasarea dintilor in conformitate cu planul de tratament pe care medicul ortodont certificat Invisalign l-a stabilit pentru dumneavoastra. Fiecare Aligner trebuie purtat doua saptamani, cu o durata minima de purtare de 22 de ore in fiecare zi, pentru a determina deplasarea dintilor din aproape in aproape pana la atingerea rezultatelor dorite.

Aplicarea acestui sistem de tratament presupune parcurgerea anumitor pasi:

  1. Adunarea documentatiei necesare pentru stabilirea diagnosticului si planului de tratament: radiografii, poze intra si extra-orale ale pacientului, analiza ocluzala,
  2. Stabilirea diagnosticului, planului de tratament si a indicatiei de tratament cu Invisalign,
  3. Inregistrarea amprentelor pacientului cu materiale de inalta fidelitate (PVS) si trimiterea acestora impreuna cu planul de tratament producatorului,
  4. Vizualizarea si aprobarea rezultatului final, de catre medicul ortodont impreuna cu pacientul prin intermediul softului specializat ClinCheck,
  5. Inceperea tratamentului cu Invisalign.

Beneficiile tratamentului cu Invisalign

Tratamentul cu sistemul Invisalign ofera o serie de beneficii pacientilor:

Pacientii pot vizualiza inca de la inceputul tratamentului, prin intermediul soft-ului specializat, rezultatul final al tratamentului.

Medici specializati in Ortodontie invizibila

Vreau o programare
Clinica Trident © 2021 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign