Programează-te

Clinicile Trident, un motiv de bucurie pentru turistii care vin in Romania

Ce au in comun serviciile premium de medicina dentara, cum sunt cele oferite de clinicile Trident, si atractiile turistice ale Romaniei? Experienta noastra in clinica, dar si datele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism arata ca ambele cantaresc greu in decizia strainilor de a ne vizita tara. 

De aceea, clinicile Trident se alatura cu bucurie campaniei de promovare a turismului romanesc – Romania. Cea mai frumoasa clinica dentara din lume – initiata de Societatea Stomatologica de Estetica din Romania (SSER) in parteneriat cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT). 

Parteneriatul propune pachete turistice inedite care cuprind atat servicii medicale stomatologice la cele mai inalte standarde, cat si cazare confortabila si vizitarea celor mai frumoase atractii ale tarii noastre. Tinand cont ca medicii stomatologi din Romania sunt recunoscuti la nivel mondial pentru profesionalismul lor, SSER si ANAT au gasit oportunitatea de a imbina privelistile de vis ale Romaniei cu serviciile medicale. 

Cum functioneaza campania?

Turismul medical, in special cel stomatologic este o realitate veche in Romania. Pe site-ul campaniei, orice persoana din afara tarii poate intra in legatura cu specialisti din partea SSER si ANAT pentru a-si personaliza un pachet turistic si medical adaptat nevoilor sale. Prin formularul de pe site, acestia pot trimite inclusiv radiografii dentare, pot stabili perioada vizitei si numi exact serviciile medicale de care au nevoie.  

Spre exemplu, unul din pachete propune un consult si plan de tratament incluzand un model 3D printat cu solutia propusa de tratament la clinica Trident, vizitarea formatiunilor de pe Varful Omu si 3 nopti de cazare la un hotel de 4 stele în Bucuresti, la un pret incepand de la 345E.   

„Stim ca multi straini aleg sa vina in Romania ca sa-si rezolve problemele dentare, asa ca decizia lor poate fi transformata intr-o oportunitate unica pentru tara in general. Parteneriatul va acoperi nevoile clientilor si ii va motiva sa descopere Romania in acelasi timp”, a spus Florin Lazarescu, fondator al clinicilor Trident si secretar general al SSER Romania si Europa.  

Fix&Visit la clinicile Trident

Cele doua clinici Trident din Bucuresti se vor alatura acestui proiect national cu tratamente stomatologice premium, incepand din primavara anului 2023, cand sunt asteptati primii pacienti internationali.  

„Intentionam sa ne primim oaspetii cu aceeasi grija si caldura cu care ne-am obisnuit pacientii vechi si noi din Romania. Medicii din clinicile noastre sunt excelenti in sub-domeniile lor, fie ca e vorba de ortodontieprotetica dentara, odontologie sau estetica faciala „, mai spune Florin Lazarescu.  

Va asteptam in continuare in clinicile Trident, unde v-ati obisnuit deja cu servicii de calitate, cu grija si atentie din partea medicilor nostri de elita. Indiferent de numarul de turisti straini, prioritatea noastra ramane bucuria pacientilor nostri vechi si noi pe care ii tratam cu drag si profesionalism, indiferent de problema stomatologica cu care se confrunta. Aceiasi medici, aceeasi metoda de programare