Vreau o programare

Clinicile Trident, un motiv de bucurie pentru turistii care vin in Romania

Pacienti straini in clinicile Trident, Bucuresti

Ce au in comun serviciile premium de medicina dentara, cum sunt cele oferite de clinicile Trident, si atractiile turistice ale Romaniei? Experienta noastra in clinica, dar si datele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism arata ca ambele cantaresc greu in decizia strainilor de a ne vizita tara. 

De aceea, clinicile Trident se alatura cu bucurie campaniei de promovare a turismului romanesc – Romania. Cea mai frumoasa clinica dentara din lumeinitiata de Societatea Stomatologica de Estetica din Romania (SSER) in parteneriat cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT). 

Parteneriatul propune pachete turistice inedite care cuprind atat servicii medicale stomatologice la cele mai inalte standarde, cat si cazare confortabila si vizitarea celor mai frumoase atractii ale tarii noastre. Tinand cont ca medicii stomatologi din Romania sunt recunoscuti la nivel mondial pentru profesionalismul lor, SSER si ANAT au gasit oportunitatea de a imbina privelistile de vis ale Romaniei cu serviciile medicale. 

Cum functioneaza campania?

Turismul medical, in special cel stomatologic este o realitate veche in Romania. Pe site-ul campaniei, orice persoana din afara tarii poate intra in legatura cu specialisti din partea SSER si ANAT pentru a-si personaliza un pachet turistic si medical adaptat nevoilor sale. Prin formularul de pe site, acestia pot trimite inclusiv radiografii dentare, pot stabili perioada vizitei si numi exact serviciile medicale de care au nevoie.  

Spre exemplu, unul din pachete propune un consult si plan de tratament incluzand un model 3D printat cu solutia propusa de tratament la clinica Trident, vizitarea formatiunilor de pe Varful Omu si 3 nopti de cazare la un hotel de 4 stele în Bucuresti, la un pret incepand de la 345E.   

„Stim ca multi straini aleg sa vina in Romania ca sa-si rezolve problemele dentare, asa ca decizia lor poate fi transformata intr-o oportunitate unica pentru tara in general. Parteneriatul va acoperi nevoile clientilor si ii va motiva sa descopere Romania in acelasi timp”, a spus Florin Lazarescu, fondator al clinicilor Trident si secretar general al SSER Romania si Europa.  

Fix&Visit la clinicile Trident

Cele doua clinici Trident din Bucuresti se vor alatura acestui proiect national cu tratamente stomatologice premium, incepand din primavara anului 2023, cand sunt asteptati primii pacienti internationali.  

Intentionam sa ne primim oaspetii cu aceeasi grija si caldura cu care ne-am obisnuit pacientii vechi si noi din Romania. Medicii din clinicile noastre sunt excelenti in sub-domeniile lor, fie ca e vorba de ortodontie, protetica dentara, odontologie sau estetica faciala „, mai spune Florin Lazarescu.  

Va asteptam in continuare in clinicile Trident, unde v-ati obisnuit deja cu servicii de calitate, cu grija si atentie din partea medicilor nostri de elita. Indiferent de numarul de turisti straini, prioritatea noastra ramane bucuria pacientilor nostri vechi si noi pe care ii tratam cu drag si profesionalism, indiferent de problema stomatologica cu care se confrunta. Aceiasi medici, aceeasi metoda de programare! 

Summary
Clinicile Trident, un motiv de bucurie pentru turistii care vin in Romania
Article Name
Clinicile Trident, un motiv de bucurie pentru turistii care vin in Romania
Description
Clinicile Trident se alatura cu bucurie campaniei de promovare a turismului romanesc - Romania. Cea mai frumoasa clinica dentara din lume - initiata de Societatea Stomatologica de Estetica din Romania (SSER) in parteneriat cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).
Publisher Name
Clinica Trident
Publisher Logo
Vezi oferta noastra medicala pentru

Medicii nostri te ajuta sa tratezi Clinicile Trident, un motiv de bucurie pentru turistii care vin in Romania

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog