albire dentara

Tot ce ai nevoie de la un implant dentar

Alege implantul dentar, sub coordonarea dr. Florin Lazarescu, votat in 2019 in Top 100 cei mai buni medici stomatologi din lume. 

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de un voucher cadou pentru Tomografie maxilara/mandibulara (CT) gratuita. Economisesti 650 lei.

Investigatia este obligatorie pentru procedura de implant dentar.

implant dentar
implant dentar

Experienta completa

Solutia durabila pentru un zambet complet

Implantul dentar este cea mai sanatoasa optiune pentru a inlocui un dinte pierdut:

Implantul care dureaza

Nu ne crede pe cuvant! Medicii nostri iti ofera doi ani garantie la manopera realizata in Clinica Trident, iar tu poti fi sigur ca implantul tau va rezista pe termen lung.

certificat de garantie trident

Implantul care dureaza

Nu ne crede pe cuvant! Medicii nostri iti ofera doi ani garantie la manopera realizata in Clinica Trident, iar tu poti fi sigur ca implantul tau va rezista pe termen lung.

certificat de garantie trident

0% sanse de infectie

Bloc operator la standarde internationale

Clinica Trident este dotata cu un bloc operator la standarde de spital international, cu salon pre si post operator si posibilitate de anestezie generala.

Sistemul de ventilatie controlata din blocul operator asigura faptul ca aerul din sala de operatie este steril, iar sansele de infectie sunt 0%.

Linie de sterilizare unica in Romania

Linia de sterilizare Melag asigura trasabilitatea instrumentarului medical folosit. In acest fel, iti putem garanta ca orice dispozitiv medical folosit pentru tratamentul tau este perfect steril.

De ce sa alegi Clinica Trident?

siguranta client

Clinica de excelenta
– Dentsply Sirona CEE

linie sterilizare

Linie de sterilizare care permite trasabilitatea instrumentalului medical

bloc operator

Bloc operator la standarde de spital

fara zgomot si miros

Fara zgomot si miros de dentist

urgente stomatologice

Urgente stomatologice

parcare alimentare electrica

Parcare & alimentare electrica

Vezi cum arata Clinica Trident

Medicii care se vor ocupa de cazul tau

Trident este prima clinica stomatologica ce abordeaza solutia moderna de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului. Expertii nostri iti vor coordona cazul in mod personalizat, pentru a-ti oferi cea mai buna varianta de tratament.

Dr. Florin Lazarescu

Medic dentist coordonator. Votat in top 100 cei mai buni medici stomatologi din lume.
Click aici

S.L. Lucian Chirila

Medic primar chirurgie oro-maxilo-faciala
Click aici

Dr. Cristian Rotaru

Specialist chirurgie Oro-Maxilo-Faciala
Click aici

Dr. Mihaela Radulescu

Specialist chirurgie Maxilo-Faciala
Click aici

Completeaza formularul pentru a beneficia de un voucher cadou pentru Tomografie maxilara/mandibulara (CT) gratuita. Economisesti 650 lei.

Trident, prin ochii pacientilor

„Inainte sa vin la dr. Florin Lazarescu si la Clinica Trident, am vorbit cu foarte multi oameni care erau pacienti aici. Si prin foarte multe recomandari, am ajuns la concluzia ca acesta trebuie sa fie inceputul unei frumoase prietenii”

Adela Popescu, realizator TV.

„Diferentele intre cum era in adolescenta mea la dentist si ce avem aici, la Trident, sunt cum era inainte sa fi mers omul pe Luna si cum e acum, cand se pregateste sa faca excursii pe Marte”

– Amalia Enache, jurnalist.

„Implanturile te fac sa redevii omul pe care il aveai in minte. La Clinica Trident sunt medici foarte buni si perfectionisti!”

– Viorel, 62 ani, Pacient Trident

Clinica Stomatologica Trident

Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti

Telefon: 021/317.58.65

Mobil: 031 005 0922 

E-mail: office@clinicatrident.ro

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog