Vreau o programare

Gutierele SISU cu Tehnologia Diffusix

Gutierele SISU cu Tehnologia Diffusix™

In fiecare an, sunt raportate peste un milion de accidente dentare in randul sportivilor care renunta la purtarea gutierelor din cauza faptului ca acestea sunt mari si inconfortabile, provocand greutati la respiratie si vorbire.

Spre deosebire de gutierele traditionale, gutierele SISU Aero, Max si Junior, oferite acum de clinica noastra, ofera o protectie sporita gratie zonelor de amortizare, fara sa ingreuneze, insa, vorbirea si respiratia. Gutierele SISU se adreseaza sportivilor si adolescentilor care practica sporturi, fiind recomandate in urma consultatiei medicului, care stabileste tipul de gutiere potrivite (gutierele SISU au diverse grosimi).

 

gutiera sisu                 gutiera sisu junior

Avantajul gutierelor SISU

Gutierele traditionale, care sunt realizate din materiale moi, sunt incapabile sa ofere o protectie eficienta, insa gutierele SISU, realizate cu ajutorul tehnologiei unice Diffusix™, sunt confectionate dintr-un material incompresibil perforat, care diminueaza forta de impact prin distribuirea acesteia pe toata suprafata gutierei.

Materialele din care sunt realizate gutierele SISU nu contin ingrediente daunatoare precum BPA, PVC, latex sau ftlat. Acestea pot fi remodelate de pana la 20 de ori. Daca gutierele SISU se contracta prea tare, beti apa calda pentru a le remodela.

Gutierele de noapte SOVA pentru bruxismgutiera sova

Eterna problema a scrasnitului de dinti nocturn, bruxismul, este o problema ce poate fi rezolvata cu ajutorul unui set de gutiere concepute special pentru a proteja dantura de frecarile involuntare din timpul somnului.

Gutierele SOVA sunt echipate, de asemenea, cu tehnologia patentata Diffusix™, fiind eficienta gratie perforatiilor unice si a zonelor de deformare create prin inginerie stiintifica, care impiedica episoadele de bruxism. Atunci cand gutierele SOVA sunt fixate corespunzator, designul lor disipa puterea scrasnitului eliminand astfel durerea, precum si riscul ranilor dentare cauzate de bruxism.

Gutierele SOVA sunt realizate astfel incat sa ofere durabilitate si confort – perforatiile sunt menite sa ofere o fixare naturala si eficienta, fara a afecta fluxul de aer sau de saliva.

 

 

Avantajele gutierelor de noapte SOVA

Gutierele SOVA pot fi curatare regulat cu ajutorul periutei si a pastei de dinti. Uscati gutierele SOVA inainte de a le depozita.

Atat in cazul cumpararii gutierelor SISU, cat si in cazul achizitionarii gutierelor SOVA un control stomatologic si respectarea indicatiilor medicului sunt foarte importante.

Garantie producator

Akervall Technologies Inc. („ATI”) garanteaza pentru calitatea materialelor si a executiei Gutierelor SISU, astfel ca acestea nu pot cauza rani purtatorului daca sunt folosite corect in competitii atletice supervizate sau in sesiuni de antrenamente.

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog