Vreau o programare

Tehnici de relaxare concentrativa

Invinge teama de dentist!

frica de dentist
Vizita la medic poate fi, pentru multe persoane – atat pentru copii, cat si pentru oameni maturi – un motiv de anxietate sau, mai rau, poate fi cauza unei fobii. Fie ca este vorba despre investigatii sau proceduri medicale invazive, fie despre interventii non-invazive, mai mult sau mai putin inconfortabile, unii oameni se tem, pur si simplu, de doctori.

Teama de dentist este, de departe, cea mai raspandita in randul oamenilor de toate varstele. Aceasta, insa, poate fi mai grava, manifestandu-se sub forma unei fobii, ori mai putin grava, luand forma anxietatii. Oamenii confunda, adesea, termenii „teama” si „fobie”, crezand ca reprezinta acelasi sentiment. In realitate, persoanele afectate de anxietate simt o teama moderata si neliniste inaintea unei consultatii, insa ajung, mai devreme sau mai tarziu, in cabinetul medicului stomatolog. Pe de alta parte, persoanele care sufera de fobie de stomatolog pot acuza stari mult mai grave, de la insomnii, tulburari de tranzit intestinal, la greata, atacuri de panica s.a.

Care sunt insa posibilele cauze ale declansarii fobiei de stomatolog?

 

Din cauza fobiei de stomatolog, pacientul poate intra, astfel, intr-un cerc vicios din care poate iesi doar cu ajutor de specialitate. Psihologul, in aceste cazuri, este singurul care poate ajuta.

De aceea, echipa noastra va pune la dispozitie servicii de consiliere psihologica prin care puteti invinge teama de dentist. Prin tehnici de relaxare concentrativa, psihoterapeutul va va ajuta sa depasiti aceste temeri si sa va imbunatatiti considerabil calitatea vietii. In plus, acesta va colabora constant cu stomatologul dumneavoastra, iar impreuna se vor asigura ca teama si disconfortul pe care il simti scad treptat, pana la disparitie. Este important, de altfel, ca medicul stomatolog sa sustina direct interventia terapeutica, prin adaptarea tehnicilor sale de lucru, astfel incat acestea sa nu reactiveze emotii traumatizante.

La Clinica Trident, confortul si sanatatea dumneavoastra sunt principalele noastre preocupari. Va asteptam!

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog