Vreau o programare

SSER – Societatea de Stomatologie Estetica din Romania

sser

Ca o recunoastere a profesionalismului echipei Trident, Societatea de Stomatologie Estetica din Romania isi are sediul in aceeasi cladire in care se afla si Trident. SSER este prima asociatie profesionala din Romania dedicata promovarii principiilor moderne ale stomatologiei estetice. Societatea s-a nascut din dorinta de a aduce stomatologia din Romania la cel mai inalt nivel, atat practic, dar si la nivel de cercetare. Astfel, nivelului serviciilor stomatologice oferite pacientilor creste.

Veti beneficia, astfel, de experienta unor personalitati de renume international in domeniul stomatologiei estetice. Totodata, veti avea garantia ca tratamentele estetice oferite de noi sunt cele mai moderne optiuni existente.

SSER a fost fondata in anul 2004. Principalul scop este educarea medicilor dentisti in domeniul stomatologiei estetice si a studentilor si medicilor stagiari/rezidenti in stomatologie. De asemenea, stabilirea de standarde in educatie in domeniul stomatologiei estetice si a standardelor de acreditare in domeniul stomatologiei estetice.

SSER isi propune tiparirea unor publicatii proprii si facilitarea accesului medicilor dentisti la publicatii internationale de profil.

Meniu
Clinica Trident © 2020 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign