Vreau o programare

SSER – Societatea de Stomatologie Estetica din Romania

sser

Ca o recunoastere a profesionalismului echipei Trident, Societatea de Stomatologie Estetica din Romania isi are sediul in aceeasi cladire in care se afla si Trident. SSER este prima asociatie profesionala din Romania dedicata promovarii principiilor moderne ale stomatologiei estetice. Societatea s-a nascut din dorinta de a aduce stomatologia din Romania la cel mai inalt nivel, atat practic, dar si la nivel de cercetare. Astfel, nivelului serviciilor stomatologice oferite pacientilor creste.

Veti beneficia, astfel, de experienta unor personalitati de renume international in domeniul stomatologiei estetice. Totodata, veti avea garantia ca tratamentele estetice oferite de noi sunt cele mai moderne optiuni existente.

SSER a fost fondata in anul 2004. Principalul scop este educarea medicilor dentisti in domeniul stomatologiei estetice si a studentilor si medicilor stagiari/rezidenti in stomatologie. De asemenea, stabilirea de standarde in educatie in domeniul stomatologiei estetice si a standardelor de acreditare in domeniul stomatologiei estetice.

SSER isi propune tiparirea unor publicatii proprii si facilitarea accesului medicilor dentisti la publicatii internationale de profil.

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog