Vreau o programare

Te consiliem si de la distanta

Ca medici stomatologi, scopul nostru este sa ne zambesti de oriunde te-ai afla. Acum iti stam la dispozitie si online pentru opinii medicale stomatologice.

medic trident la telefon

Te consiliem de la distanta

Am traversat si traversam inca o perioada de incertitudine, care ne-a provocat sa traim si sa lucram diferit. Am descoperit ca impreuna suntem mai puternici si mai buni in ceea ce facem, dar si ca timpul personal este foarte important si trebuie pretuit ca atare. Astfel, ne-am dat seama ca ne putem ajuta pacientii si folosind comunicarea digitala si tehnologia existente.

radiografie telemedicina

TeleHelp

Este serviciul pe care clinica Trident il pune la dispozitie pentru a ajuta pacientul sa-si faca un plan de tratament rapid si eficient. Din orice zona a tarii sau din orice loc de pe glob, puteti sa ne trimiteti pe e-mail o radiografie si o descriere a nevoii stomatologice. Pe baza lor, medicii nostri vor elabora un plan de tratament, etapizat, pe care vi-l vom comunica la telefon sau pe e-mail si pe baza caruia va puteti planifica timpul si vizita medicala. Astfel, timpul petrecut in clinica, pentru tratamentul ca atare se reduce semnificativ si puteti sa stiti din timp cate ore sau zile aveti de alocat tratamentului stomatologic. 

Transformam pentru tine afectiunile stomatologice in solutii, nu in probleme.

pacient se programaeaza la clinica trident

Zambesti in 3 pasi siguri

Poti obtine opinia medicala a echipei Trident sigur si rapid. 

• Trimite radiografia sau documentele medicale pe adresa de email office@clinicatrident.ro

• Unul dintre medicii Trident va evalua nevoile tale stomatologice

• Vei primi opinia medicala in 48h lucratoare

Programeaza-te in siguranta

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog