Vreau o programare

Te consiliem si de la distanta

Ca medici stomatologi, scopul nostru este sa ne zambesti de oriunde te-ai afla. Acum iti stam la dispozitie si online pentru opinii medicale stomatologice.

medic trident la telefon

Te consiliem de la distanta

Am traversat si traversam inca o perioada de incertitudine, care ne-a provocat sa traim si sa lucram diferit. Am descoperit ca impreuna suntem mai puternici si mai buni in ceea ce facem, dar si ca timpul personal este foarte important si trebuie pretuit ca atare. Astfel, ne-am dat seama ca ne putem ajuta pacientii si folosind comunicarea digitala si tehnologia existente.

radiografie telemedicina

TeleHelp

Este serviciul pe care clinica Trident il pune la dispozitie pentru a ajuta pacientul sa-si faca un plan de tratament rapid si eficient. Din orice zona a tarii sau din orice loc de pe glob, puteti sa ne trimiteti pe e-mail o radiografie si o descriere a nevoii stomatologice. Pe baza lor, medicii nostri vor elabora un plan de tratament, etapizat, pe care vi-l vom comunica la telefon sau pe e-mail si pe baza caruia va puteti planifica timpul si vizita medicala. Astfel, timpul petrecut in clinica, pentru tratamentul ca atare se reduce semnificativ si puteti sa stiti din timp cate ore sau zile aveti de alocat tratamentului stomatologic. 

Transformam pentru tine afectiunile stomatologice in solutii, nu in probleme.

pacient se programaeaza la clinica trident

Zambesti in 3 pasi siguri

Poti obtine opinia medicala a echipei Trident sigur si rapid. 

• Trimite radiografia sau documentele medicale pe adresa de email office@clinicatrident.ro

• Unul dintre medicii Trident va evalua nevoile tale stomatologice

• Vei primi opinia medicala in 48h lucratoare

Programeaza-te in siguranta

Clinica Trident © 2021 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign