Vreau o programare

Acid hialuronic pentru buze si riduri

Ce este Acidul Hialuronic?

Acidul hialuronic este o componenta a tesului conjunctiv, alaturi de colagen si elastina, avand un rol esential in elasticitate pielii. Odata cu trecerea timpului, cantitatatile de acid hialuronic, colagen si elastina scad, iar acest deficit cauzeaza aparitia ridurilor de expresie si, in cazul buzelor, subtierea lor si pierderea voluptatii.

Acidul hialuronic este folosit in cosmetica pentru umplerea ridurilor, indiferent de cauza aparitiei lor – fie ca acestea sunt riduri de expresie, fie riduri provocate de imbatranirea pielii, dar si pentru reglarea volumetriei faciale. Acesta se injecteaza in zonele ce necesita transformare, fie ca este vorba despre remodelare, fie despre recuperarea elasticitatii sau hidratarea pielii.
Aacid hialuronic pentru buze

In cele mai multe cazuri, injectiile cu acid hialuronic sunt utilizate pentru remodelarea sau augumentarea buzelor, insa pot fi folosite si pentru umplerea pometilor, remodelarea barbiei sau pentru acoperirea cicatricilor cauzare de acnee. Acestea mai pot fi folosite si pentru umplerea pliului nazo-labial, a rodurilor din zona nasului si a gurii, precum si a ridurilor aparute in general in cazul fumatorilor pe buza superioara.

Spre deosebire de remodelarile cu silicon, in cazul acidului hialuronic nu exista riscul migrarii insertiilor. Un dezavantaj si, totodata, un avantaj, in functie de unghiul abordarii, este faptul ca tratamentul cu acid hialuronic trebuie repetat la un interval de 6-8 luni, intrucat substanta este absorbita in timp. Astfel, in cazul in care nu sunteti multumiti de rezultatele obtinute, puteti fi siguri ca, dupa acest interval de timp, efectele tratamentului dispar.

De cele mai multe ori, acidul hialuronic este folosit in augumentarea sau rejuvenarea buzelor, conferindu-le un aspect mai plin si mai hidratat.

acid hialuronic pentru buze

Augumentarea buzelor cu acid hialuronic

Augumentarea buzelor cu acid hialuronic se numara printre procedurile de acest tip preferate de experti, fiind foarte usor de realizat si cu riscuri minimale. Aspectul buzelor tratate cu acid hialuronic este unul natural, de volum si netezire, substanta injectata hidratand pielea. In cele mai multe cazuri, zona tratata se anesteziaza cu ajutorul unei creme anestezice, insa, la cererea pacientului, se poate folosi si anestezia intraorala. Disconfortul este minim atat in timpul interventiei, cat si dupa finalizarea acesteia.

Avantajele acestei proceduri mai includ si reabsorbtia fiziologica a acidului, faptul ca aceasta substanta regasita, de altfel, si in tesuturile pielii, nu provoaca alergii, precum si faptul ca aceasta interventie are efecte reversibile. Se poate opta pentru injectarea de acid hialuronic in buze pentru:

  • Ridicarea colutilor exterioare ale gurii
  • Conturarea buzelor si definirea formei naturale a acestora
  • Ridicarea liniei superioare a buzei de sus
  • Marirea buzei interioare
  • Augumentarea ambelor buze

Efectul mariri buzelor cu acid hialuronic dureaza intre sase si opt luni, in functie de substanta utilizata si de matabolismul fiecarui pacient in parte. Efectele secundare pe termen lung sunt nule, insa pe termen scurt pot aparea usoare umflaturi sau vanatai ale zonei tratate. Sfatul specialistilor este ca pe zona afectata sa fie aplicate comprese reci. A se masa usor zona pentru uniformizarea buzelor si a nu se consuma lichide calde, fierbinti sau tutun.

acid hialuronic pentru buze

Aceasta interventie nu este recomandata femeilor insarcinate si nici persoanelor care sufera de foliculita, herpes, alergii la anestezice sau boli autoimune.

 

Exista riscuri ale interventiei cu Acid Hialuronic?

Interventia cu acid hialuronic este sigura, atunci cand este realizata de un specialist in mod corespunzator, prin aplicarea unei tehnici corecte. Tratamentul cu acid hialuronic se va efectua doar intr-un cabinet medical, nu in spa-uri, statiuni, hoteluri, indiferent cine le face.

Foarte rar acidul hialuronic poate provoca reactii alergice. Pentru a evita riscurile acidului hialuronic, se inteapa o picatura si daca nu apare nicio schimbare a pielii, inseamna ca nu exista reactie alergica. Prezenta alergiei este indicata prin culoarea schimbata a pielii, senzatie de mancarime si arsura. Alergia la acidul hialuronic este un fenomen rar, dar care poate fi evitat.

Contraindicatiile acidului hialuronic apar in cazul persoanelor insarcinate, pentru ca nu se cunosc suficient de multe despre consecintele injectiei in acest tip de situatie. Prin urmare, se va evita interventia, la fel si in cazul persoanelor care alapteaza.

Totodata, este foarte important sa se cunoasca reactiile firesti care apar in urma injectiei cu acid hialuronic, dar care dispar dupa 12 – 48 de ore. Acestea pot fi: roseata, invinetire, edem, senzatie de mancarime.

Cat dureaza efectul cu acid hialuronic?

Rezultatele acidului hialuronic variaza de la cateva luni la pana la un an sau doi. Injectiile repetate ajuta la stimularea productiei naturale de colagen a organismului, lucru care determina reducerea numarului de linii de expresie si riduri. De asemenea, va fi nevoie de o cantitate mai mica injectata, pentru a obtine acelasi aspect.

 

Ce tratam cu acidul hialuronic?

Beneficiile acidului hialuronic sunt deja cunoscute in eliminarea ridurilor, fie ele chiar si pronuntate. Se obtin rezultate in mai putin de 30 de minute, rezultate care dureaza de la 4 luni pana la peste 12 luni.

Acidul hialuronic se foloseste si pentru modelarea pometilor, obrajilor sau barbiei, asadar pentru volumul facial.

De asemenea, acidul hialuronic este foarte folosit pentru oferirea de volum buzelor (proces descris mai sus).

 

 

Discuta toate detaliile tratamentului cu specialistul si bucura-te si tu de rezultatele oferite de acidul hialuronic.

Tip Pret
Aplicare acid hialuronic/seringa 0.55 ml Juvederm 800 RON
Aplicare acid hialuronic/seringa 1 ml Juvederm 1.350 RON

Vezi toate preturile aici.

Meniu
Clinica Trident © 2018 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 0726.926.238 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign