Vreau o programare

Totul despre acid hialuronic

Ce este Acidul Hialuronic?

Acidul hialuronic este o componenta a tesului conjunctiv, alaturi de colagen si elastina, avand un rol esential in elasticitate pielii. Odata cu trecerea timpului, cantitatatile de acid hialuronic, colagen si elastina scad, iar acest deficit cauzeaza aparitia ridurilor de expresie si, in cazul buzelor, subtierea lor si pierderea voluptatii.

Acidul hialuronic este folosit in cosmetica pentru umplerea ridurilor, indiferent de cauza aparitiei lor – fie ca acestea sunt riduri de expresie, fie riduri provocate de imbatranirea pielii, dar si pentru reglarea volumetriei faciale. Acesta se injecteaza in zonele ce necesita transformare, fie ca este vorba despre remodelare, fie despre recuperarea elasticitatii sau hidratarea pielii.
Acid hialuronic

In cele mai multe cazuri, injectiile cu acid hialuronic sunt utilizate pentru remodelarea sau augumentarea buzelor, insa pot fi folosite si pentru umplerea pometilor, remodelarea barbiei sau pentru acoperirea cicatricilor cauzare de acnee. Acestea mai pot fi folosite si pentru umplerea pliului nazo-labial, a rodurilor din zona nasului si a gurii, precum si a ridurilor aparute in general in cazul fumatorilor pe buza superioara.

Spre deosebire de remodelarile cu silicon, in cazul acidului hialuronic nu exista riscul migrarii insertiilor. Un dezavantaj si, totodata, un avantaj, in functie de unghiul abordarii, este faptul ca tratamentul cu acid hialuronic trebuie repetat la un interval de 6-8 luni, intrucat substanta este absorbita in timp. Astfel, in cazul in care nu sunteti multumiti de rezultatele obtinute, puteti fi siguri ca, dupa acest interval de timp, efectele tratamentului dispar.

De cele mai multe ori, acidul hialuronic este folosit in augumentarea sau rejuvenarea buzelor, conferindu-le un aspect mai plin si mai hidratat.

Acid hialuronic 2

Augumentarea buzelor cu acid hialuronic

Augumentarea buzelor cu acid hialuronic se numara printre procedurile de acest tip preferate de experti, fiind foarte usor de realizat si cu riscuri minimale. Aspectul buzelor tratate cu acid hialuronic este unul natural, de volum si netezire, substanta injectata hidratand pielea. In cele mai multe cazuri, zona tratata se anesteziaza cu ajutorul unei creme anestezice, insa, la cererea pacientului, se poate folosi si anestezia intraorala. Disconfortul este minim atat in timpul interventiei, cat si dupa finalizarea acesteia.

Avantajele acestei proceduri mai includ si reabsorbtia fiziologica a acidului, faptul ca aceasta substanta regasita, de altfel, si in tesuturile pielii, nu provoaca alergii, precum si faptul ca aceasta interventie are efecte reversibile. Se poate opta pentru injectarea de acid hialuronic in buze pentru:

  • Ridicarea colutilor exterioare ale gurii
  • Conturarea buzelor si definirea formei naturale a acestora
  • Ridicarea liniei superioare a buzei de sus
  • Marirea buzei interioare
  • Augumentarea ambelor buze

Efectul mariri buzelor cu acid hialuronic dureaza intre sase si opt luni, in functie de substanta utilizata si de matabolismul fiecarui pacient in parte. Efectele secundare pe termen lung sunt nule, insa pe termen scurt pot aparea usoare umflaturi sau vanatai ale zonei tratate. Sfatul specialistilor este ca pe zona afectata sa fie aplicate comprese reci. A se masa usor zona pentru uniformizarea buzelor si a nu se consuma lichide calde, fierbinti sau tutun.

Acid hialuronic

Aceasta interventie nu este recomandata femeilor insarcinate si nici persoanelor care sufera de foliculita, herpes, alergii la anestezice sau boli autoimune.

Tip Pret
Aplicare acid hialuronic/seringa 0.55 ml Juvederm 800 RON
Aplicare acid hialuronic/seringa 1 ml Juvederm 1.350 RON

Vezi toate preturile aici.

Meniu
Clinica Trident © 2018 . Privacy Policy | Harta Site Clinica Trident

designed by: Livedesign