Vreau o programare

TRIDENT ASIGURA URGENTELE STOMATOLOGICE

Siguranta a fost, este si va fi intotdeauna pe primul plan in Clinica Trident. Informatiile venite de la specialisti legate de raspandirea noului tip de Coronavirus ne-au determinat sa luam decizia de a limita activitatea Clinicii, incepand cu data de 23 martie 2020. 

Clinica Trident va rezolva doar urgentele stomatologie ale pacientilor Clinicii, incepand cu aceasta data. Pacientii pot apela oricand Receptia, telefonic (0726 926 238 sau 0726691130) sau via e-mail (office@clinicatrident.ro). De asemenea, daca pacientii nu au neaparat o urgenta, dar au probleme legate de tratamentul pe care l-au inceput deja, colegele noastre vor prelua orice solicitare si, in situatiile in care e necesar, vor oferi suport pacientilor pentru a primi de la medic sfaturile pentru tratamentul adecvat, telefonic sau online. 

Conducerea Clinicii Trident urmareste evolutia situatiei si va decide revenirea la programul obisnuit doar in momentul in care riscurile legate de raspandirea SARS CoV 19 vor scadea, iar pacientii si personalul Clinicii vor fi in siguranta.

Ii asiguram pe pacientii cu urgente stomatologice care vor ajunge in Clinica de faptul ca se iau, permanent, masuri de siguranta in acord cu deciziile autoritatilor sanitare. Clinica Trident a luat imediat dupa aparitia primului caz masuri pentru a limita raspandirea virusului: s-au facut dezinfectii suplimentare, regulile de igiena au fost dublate de mijloace suplimentare de protectie: mastile au fost folosite pe tot parcursul programului de lucru, spalatul pe maini a fost urmat, de fiecare data, de o dezinfectie a mainilor cu solutii speciale. In cabinete si in spatiile comune s-a folosit un nebulizator pentru a garanta ca toate spatiile sunt igienizate, iar suprafetele sunt curatate in detaliu: clantele, butoanele liftului si alte obiecte ce sunt atinse in mod frecvent de pacienti si personalul Clinicii sunt dezinfectate dupa un grafic pus la punct special pentru astfel de situatii.

Pacientii au fost rugati sa foloseasca dispenserele cu dezinfectant de cate ori au intrat in clinica,  sisteme NoTouch, care functioneaza cu senzori pentru a elibera substanta care omoara virusurile si bacteriile. Fiecare suprafata a fost curatata atent cu solutie Isorapid, care inlatura si Coronavirusurile, inclusiv SARS-CoV 2. Pentru dezinfectarea cabinetelor, dupa un program special, s-a folosit un nebulizator Nocospray, care garanteaza ca toate bacteriile si virusurile din cabinete sunt eliminate. 

In plus, linia de sterilizare Melag, unica in clinicile stomatologice din Romania, a ramas o garantie in plus ca virusul nu s-a transmis in timpul manevrelor medicale de la un pacient la altul sau de la pacient la medic sau de la medic la pacient. Linia de sterilizare Melag asigura trasabilitatea instrumentarului medical folosit. În acest fel, Clinica Trident garanteaza ca orice dispozitiv medical folosit pentru tratamente a fost si este perfect steril. 

Siguranta pacientului, dar si a echipei medicale Trident a fost, este si va fi pe primul loc pe lista preocuparilor responsabililor Clinicii Trident. Din respect fata de pacienti, personal medical si meseria pe care o facem cu maxima responsabilitate, Clinica va trata doar urgentele pacientilor Trident pentru a limita raspandirea virusului. In functie de evolutia situatiei la nivel national, reprezentantii Clinicii vor lua deciziile care se impun. Urmariti-ne pe canalele noastre de socializare pentru a afla, in timp real, stiri din interiorul Clinicii Trident. 

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog