Vreau o programare

Uniți pentru Ucraina

Zilnic, peste 20.000 de refugiați ajung în România, fugind din calea războiului. Societatea Română de Stomatologie Estetică din România, alături de Clinica Trident, au demarat o strângere de fonduri pentru ajutorarea acestora. Suntem în contact direct cu reprezentanții autorităților de la granițe, pentru a afla care sunt produsele de care refugiații au nevoie.

Vă invităm să sprijiniți eforturile noastre de ajutorare a refugiaților ucraineni, prin donații în lei în contul: RO55 BTRL RONC RT00 U881 5005 – titular cont: SSER. Contul este deschis la Banca Transilvania. Toţi doritorii care pot dona sunt rugaţi să treacă „Ucraina” la detaliile transferului.

De asemenea, SSER, prin membrii săi din toată ţara, va oferi în mod gratuit intervenţii stomatologice de urgenţă refugiaţilor care au nevoie. În cazul în care cunoașteți refugiați care au nevoie de astfel de intervenții, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0726.691.132 pentru detalii complete referitoare la locațiile în care se oferă astfel de tratamente.

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog