Vreau o programare

#Dr. Lazarescu : What does Christmas mean to you?

Pentru tine ce insemnatate are Craciunul?

Pentru mine e despre balanta, despre autoanaliza:  iar anul asta, a fost un an … EXCEPTIONAL. Si asta atat datorita viselor devenite realitate cat si datorita oamenilor care ma inconjoara!

E important sa tintesti sus,  -“dream big” cum se spune- dar la fel de importanti sunt oamenii care iti sunt alaturi. Altfel, visurile ar ramane doar atat: VISURI! Cine si-ar fi imaginat, acum 14 ani, cand eram la bere si planuiam sa infiintam Trident, ca vom ajunge unde ne aflam azi?

Da, este important sa fii constient de visurile tale, de ceea ce vrei! Dar, mai mult decat atat: e mai importanta atitudinea si ce vei face in sensul asta, pentru ca visul tau sa devina realitate. Si, evident… nu vei putea face asta SINGUR!E important ca tu si echipa ta sa fiti cu adevarat o echipa: sa mergeti in aceiasi directie!

In acest sens, vreau sa creez, alaturi de echipa mea, de pacientii mei si de alti prieteni- oameni “deschisi la minte” evenimentul  in scop caritabil  “Copii pentru copii”.

Intr-adevar, mai e un pic pana la Craciun. Dar, pentru a pregati ceva de exceptie, trebuie sa ai un plan de exceptie pe care sa-l pui in aplicare: totul se naste mai intai in mintea ta!

FII si TU fauritor de bucurie– alaturi de noi! Pentru inceput, spune-mi “What does Christmas mean to you?”

 

florin_lazarescu

Foto: arhiva personala: Saturn V (cunoscută și ca Racheta lunară) a fost o rachetă cu mai multe trepte utilizată de NASA în cadrul programelor Apollo și Skylab.

 

 

 

Last Updated on 7 iulie 2019

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog