Vreau o programare

Zambeste in siguranta

Credem cu tarie ca un zambet poate schimba lumea

La clinica Trident ne asiguram in fiecare zi ca fiecare pacient poate sa zambeasca in siguranta, indiferent de schimbarile cu care ne confruntam la nivel global. 

Pandemia Covid-19 a venit pe neasteptate si este inca prezenta in gandurile si in realitatea noastra. Asta nu ne impiedica sa avem grija in continuare de pacientii nostri, ci din contra, ne determina sa o facem la fel de bine ca pana acum. 

Siguranta pacientilor si a angajatilor a fost si ramane prioritatea numarul unu a clinicii Trident. Clinica respecta in totalitate normele si recomandarile autoritatilor publice de sanatate prin aplicarea mai multor masuri impotriva infectarii cu virusul Sars-CoV-2. In plus, Trident a decis sa introduca testarea rapida la cerere pentru Covid-19 pentru pacienti.

Zambesti in 3 pasi siguri!

In clinica Trident vei fi intotdeauna pe maini sigure. Protocolul nou implementat in clinica este o masura extra de precautie atat pentru pacienti cat si pentru personalul clinicii.

 • Pasul 1: Prima interactiune

   

  Puteti solicita o programare folosind numarul de telefon sau formularul din sectiunea contact a site-ului nostru. Inainte de data programarii, veti primi formularul de triaj epidemiologic prin SMS, care poate fi completat si semnat pe telefon. In acest fel, ne asiguram ca economisiti timp si nu trebuie sa intrati in contact cu instrumente de scris folosite de alte persoane.

 • Pasul 2: Testarea pentru COVID-19

   

  Cand va prezentati in clinica, puteti solicita efectuarea unui test rapid de depistare a anticorpilor impotriva Covid-19. Rezultatul testului este dat in 15-20 de minute. Pentru pacientii care au programare pentru o interventie chirurgicala, se va face testarea PCR cu 48 de ore inainte;

 • Pasul 3: Vizita medicala in siguranta

   

  La intrarea in clinica sunt instalate dispensere de igienizare a mainilor si un punct de triaj, unde se masoara temperatura. Pacientul va primi din partea personalului clinicii masca de protectie, manusi si halat de unica folosinta. In timpul consultului sau procedurii stomatologice, medicii si personalul clinicii poarta in permanenta echipament de protectie – masca, manusi, combinezon, halat impermeabil si viziera de protectie. In spatiile comune si in cabinete se foloseste nebulizatorul Nocospray si se dezinfecteaza de mai multe ori pe zi zonele si obiectele de risc (clante, butoane de lift, intrerupatoare) cu substanta Isorapid.

La clinica Trident, faurim zambete in deplina siguranta.

Programeaza-te aici

Clinica Trident © 2021 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign