Programează-te

Aparat dentar invizibil

Alternativa moderna si invizibila pentru aparatele fixe conventionale. Incognito este un sistem high-tech pentru toti pacientii.

Aparat dentar invizibil Incognito

Reprezinta alternativa moderna si invizibila pentru aparatele fixe conventionale. Incognito este un sistem high-tech pentru toti pacientii si pentru toate tipurile de malocluzii. Este invizibil, usor de intretinut si total personalizat pentru fiecare pacient in parte, putind fi oferit doar de medicii ortodonti certificati Incognito.

 

Fiecare persoana care stie ca un zambet perfect reprezinta incredere si succes in viata privata si profesionala si doreste sa obtina acest zambet natural si sanatos fara purtarea unui aparat dentar care sa fie vizibil poate acum sa beneficieze de sistemul de tratament ortodontic Incognito.

 

Incognito este tratamentul ideal pentru pacientii care sunt preocupati de modul in care tratamentul ortodontic le va afecta aspectul estetic (dictat de profesie sau de viata sociala), sau de felul in care acesta ar putea interfera cu imaginea profesionala. Fiind aplicati in spatele dintilor, bracket-urile Incognito sunt perfecte pentru pacientii care practica sporturi de contact sau care canta la diverse instrumente de suflat.

 

Aparatul dentar invizibil Incognito este un produs personalizat realizat printr-o tehnologie de ultima generatie in ortodontie, dupa inregistrarea amprentelor pacientului cu materiale de inalta fidelitate.

 

Individualizarea fiecarui bracket Incognito se face in raport cu fiecare dintre dintii pacientului si permite o potrivire perfecta intre cele doua suprafete si obtinerea unor rezultate excelente. Atat bracket-urile cat si arcurile sistemului Incognito sunt fabricate individual prin cele mai noi tehnologii CAD / CAM computerizate. Bracket-urile au un profil extrem de plat pentru un confort sporit al pacientului si o adaptare rapida a vorbitului, permitand o intretinere usoara a igienei dentare si fiind realizate dintr-un aliaj de aur fara nichel, anti-alergic. Cu un aparat dentar invizibil Incognito se pot corecta toate tipurile de anomalii dentare cu obtinerea unor rezultate excelente, indiferent ca este vorba de adolescenti sau de adulti.

 

Gutiere invizibile

Ca alternativă pentru aparatele dentare invizibile, în unele cazuri se pot folosi gutiere invizibile. Acestea sunt realizate dintr-un material de palstic transparent și pot fi îndepărtate oricând. Gutierele invizibile sunt de mai multe tipuri, precum Invisalign și SparK.

 

Invisalign

Este o metoda revolutionara de tratament ortodontic care permite corectarea malocluziilor folosind o serie de gutiere mobilizabile, personalizate, aproape invizibile, numite Alignere. Invisalign reprezinta un sistem de tratament bazat pe tehnologii de ultima generatie si sustinut de studii si o munca de cercetare riguroasa. Aceasta metoda de tratament si-a dovedit eficienta in studii clinice efectuate in universitati si cabinete private din toata lumea.

 

Invisalign combina diagnosticul si planul de tratament cu ultimele descoperiri in tehnologia grafica 3-D computerizata. Pentru fiecare pacient sunt confectionate o serie de Alignere individualizate, care prin purtare succesiva permit deplasarea dintilor in conformitate cu planul de tratament pe care medicul ortodont certificat Invisalign l-a stabilit pentru dumneavoastra. Fiecare Aligner trebuie purtat doua saptamani, cu o durata minima de purtare de 22 de ore in fiecare zi, pentru a determina deplasarea dintilor din aproape in aproape pana la atingerea rezultatelor dorite.

 

Aplicarea acestui sistem de tratament presupune parcurgerea anumitor pasi:

  • Adunarea documentatiei necesare pentru stabilirea diagnosticului si planului de tratament: radiografii, poze intra si extra-orale ale pacientului, analiza ocluzala,
  • Stabilirea diagnosticului, planului de tratament si a indicatiei de tratament cu Invisalign,
  • Inregistrarea amprentelor pacientului cu materiale de inalta fidelitate (PVS) si trimiterea acestora impreuna cu planul de tratament producatorului,
  • Vizualizarea si aprobarea rezultatului final, de catre medicul ortodont impreuna cu pacientul prin intermediul softului specializat ClinCheck,
  • Inceperea tratamentului cu Invisalign.

 

Tratamentul cu sistemul Invisalign ofera o serie de beneficii pacientilor:

  • Alignerele sunt aproape invizibile, astfel incat aproape nimeni nu-si va da seama ca le purtati,
  • Este foarte confortabil, deoarece nu exista brackets sau arcuri care sa irite tesuturile moi,
  • Alignerele sunt detasabile, permitind indepartarea lor pe durata meselor si a realizarii igienei bucale, ceea ce reprezinta un avantaj major in comparatie cu sistemele de tratament fixe,

 

Pacientii pot vizualiza inca de la inceputul tratamentului, prin intermediul soft-ului specializat, rezultatul final al tratamentului.

Vreau o programare