Vreau o programare

Aparat dentar invizibil Incognito

Ce este un aparat dentar invizibil Incognito?

Aparatul dentar invizibil Incognito reprezinta alternativa moderna si invizibila pentru aparatele fixe conventionale. Incognito este un sistem high-tech pentru toti pacientii si pentru toate tipurile de malocluzii. Este invizibil, usor de intretinut si total personalizat pentru fiecare pacient in parte, putind fi oferit doar de medicii ortodonti certificati Incognito.
Fiecare persoana care stie ca un zambet perfect reprezinta incredere si succes in viata privata si profesionala si doreste sa obtina acest zambet natural si sanatos fara purtarea unui aparat dentar care sa fie vizibil poate acum sa beneficieze de sistemul de tratament ortodontic Incognito.
Incognito este tratamentul ideal pentru pacientii care sunt preocupati de modul in care tratamentul ortodontic le va afecta aspectul estetic (dictat de profesie sau de viata sociala), sau de felul in care acesta ar putea interfera cu imaginea profesionala. Fiind aplicati in spatele dintilor, bracket-urile Incognito sunt perfecte pentru pacientii care practica sporturi de contact sau care canta la diverse instrumente de suflat.

Tehnologia unui aparat dentar invizibil

Aparatul dentar invizibil Incognito este un produs personalizat realizat printr-o tehnologie de ultima generatie in ortodontie, dupa inregistrarea amprentelor pacientului cu materiale de inalta fidelitate.
Individualizarea fiecarui bracket Incognito se face in raport cu fiecare dintre dintii pacientului si permite o potrivire perfecta intre cele doua suprafete si obtinerea unor rezultate excelente. Atat bracket-urile cat si arcurile sistemului Incognito sunt fabricate individual prin cele mai noi tehnologii CAD / CAM computerizate. Bracket-urile au un profil extrem de plat pentru un confort sporit al pacientului si o adaptare rapida a vorbitului, permitand o intretinere usoara a igienei dentare si fiind realizate dintr-un aliaj de aur fara nichel, anti-alergic. Cu un aparat dentar invizibil Incognito se pot corecta toate tipurile de anomalii dentare cu obtinerea unor rezultate excelente, indiferent ca este vorba de adolescenti sau de adulti.

 

Last Updated on 3 aprilie 2019

Clinica Trident © 2021 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign