Programează-te

Nobel – implant dentar

Nobel Biocare ofera diferite tipuri de implanturi dentare, fiecare dintre ele asigura o integrare naturala, usoara cu osul maxilarului.

Despre Tehnologia Nobel

Nobel Biocare ofera diferite tipuri de implanturi dentare, fiecare dintre ele asigura o integrare naturala, usoara cu osul maxilarului. Acestea prezinta stabilitate foarte buna chiar si in situatii mai putin favorabile, cum ar fi un os moale; tehnologia avansata permite o fuzionare treptata, optima si o plasare rapida a implantului. Prezente intr-o gama variata, implanturile dentare Nobel Biocare reusesc sa imbunatateasca calitatea vietii pacientilor cu produsele si serviciile inovatoare. Implanturile sunt fabricate din titan pur pentru durabilitate si forta exceptionala si au laturi paralele sau conice.

 

Implanturile dentare cu laturi paralele se adapteaza extrem de usor, necesita forare minima, implanturile conice imita forma radacinii naturale si creeaza o etansare ideala. Chiar si cele mai dificile cazuri sunt simplificate cu ajutorul implanturilor de ultima generatie. Designul unic este menit sa asigure rolul estetic si o buna stabilitate. Pacientii din intreaga lume au simtit confortul si s-au bucurat de zambetul increzator datorita implanturilor Nobel Biocare.

 

Nobel Biocare este lider mondial pentru solutiile de estetica si restaurare dentara. Sediul central al companiei este situat in Elvetia, iar viziunea este de a imbunatati calitatea vietii pacientilor cu produse si servicii inovatoare. Implanturile Nobel Biocare au pe langa proprietatea functionala, marele avantaj de a oferi cel mai natural zambet pentru intreaga viata. Nobel Biocare ofera asadar mai mult decat inovatie si design, ofera calitate la cele mai inalte standarde pentru pacienti fericiti. Implanturile reusesc sa deserveasca situatii dintre cele mai distincte, pentru rezultate de durata.

Vreau o programare