Nobel – implant dentar

Vreau o programare

Despre Tehnologia Nobel

 

nobel

            Nobel Biocare ofera diferite tipuri de implanturi dentare, fiecare dintre ele asigura o integrare naturala, usoara cu osul maxilarului. Acestea prezinta stabilitate foarte buna chiar si in situatii mai putin favorabile, cum ar fi un os moale; tehnologia avansata permite o fuzionare treptata, optima si o plasare rapida a implantului. Prezente intr-o gama variata, implanturile dentare Nobel Biocare reusesc sa imbunatateasca calitatea vietii pacientilor cu produsele si serviciile inovatoare. Implanturile sunt fabricate din titan pur pentru durabilitate si forta exceptionala si au laturi paralele sau conice.

Implanturile dentare cu laturi paralele se adapteaza extrem de usor, necesita forare minima, implanturile conice imita forma radacinii naturale si creeaza o etansare ideala. Chiar si cele mai dificile cazuri sunt simplificate cu ajutorul implanturilor de ultima generatie. Designul unic este menit sa asigure rolul estetic si o buna stabilitate. Pacientii din intreaga lume au simtit confortul si s-au bucurat de zambetul increzator datorita implanturilor Nobel Biocare.

            Nobel Biocare este lider mondial pentru solutiile de estetica si restaurare dentara. Sediul central al companiei este situat in Elvetia, iar viziunea este de a imbunatati calitatea vietii pacientilor cu produse si servicii inovatoare. Implanturile Nobel Biocare au pe langa proprietatea functionala, marele avantaj de a oferi cel mai natural zambet pentru intreaga viata. Nobel Biocare ofera asadar mai mult decat inovatie si design, ofera calitate la cele mai inalte standarde pentru pacienti fericiti. Implanturile reusesc sa deserveasca situatii dintre cele mai distincte, pentru rezultate de durata.

Medici specializati in Nobel – implant dentar

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog