Profilaxie

Vreau o programare

Servicii Profilaxie

Inca din timpuri stravechi, oamenii au cautat si descoperit mijloace diverse de curatare a dintilor si cavitatii bucale. Primele preocupari in acest sens apar in Evul Mediu si Epoca Renasterii. Profilaxia afectiunilor stomatologice in crestere a devenit o necesitate azi poate mai mult ca niciodata, pentru a preveni aparitia unor afectiuni sau complicatii ale unor afectiuni greu de tratat ulterior si extrem de dureroase. Clinica Trident va ajuta si cu indrumari privind igeina orala (tehnici de periaj corect, utilizarea firului de matase interdentar, folosirea periilor speciale interdentare, igiena lucrarilor protetice fixe si mobilizabile, igiena lucrarilor pe implante)

O multitudine de manopere profilactice

  • Profilaxia afectiunilor parodontale (dusuri bucale, folosirea corecta a apei de gura)
  • Controlul placii bacteriene
  • Sigilarea santurilor si fosetelor
  • Detartraj cu ultrasunete si periaj profesional
  • Fluorizare in gutiere speciale

Avantaje profilaxie

  • Inlatura eficient depunerile de tartru si placa bacteriana ce nu se pot inlatura printr-un simplu periaj
  • Reduce riscul declansarii afectiunilor paradontale (gingivite, boala parodontala)
  • Reduce riscul recesiunii gingivale ( ceea ce reduce implicit sensibilitatea dentara, sangerarile)
  • Este o manopera simpla, accesibila si extrem de utila care nu trebuie ignorata, recomandata a se afectua o data la 6 luni.
Initialprofilaxie 1
Finalprofilaxie 2

Preturi profilaxie

Tip Pret
Profilaxie adult (detartraj si periaj profesional) 400 RON
Profilaxie copil (detartraj sumar) 250 RON
Vezi toate preturile din Profilaxie
Fluorizare topica / arcada 90 RON
Fluorizare gutiere 400 RON
Aplicare desensibilizant dentinar / dinte 60 RON
Instructiuni de igiena bucala 50 RON
Relevare placa bacteriana 50 RON
Detartraj periodic 350 RON
Profilaxie bracket-uri 300 RON
Sigilare dinte permanent 270 RON
Sigilare dinte temporar 230 RON

Vezi toate preturile aici.

Medici specializati in Profilaxie

Ce interventii mai puteti face la clinica noastra

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog