Chirurgie endodontica

Vreau o programare

chirurgie endodonticTerapia endodontica nonchirurgicala poate include – ca etapa complementara – o secventa chirurgicala.
Persistenta patologiei periapicale – ca esec al tratamentului endodontic primar – reclama o etapa chirurgicala – ca si terapie conservativa.

Terapia endodontica secundara ( reluarea/ reconsiderarea terapiei endodontice primare) poate fi nonchirurgicala sau chirurgicala.
Ambele tipuri de interventii sint conservative si reprezinta o alternativa a extractiei dentare.

Ca si optiunea nonchirurgicala, chirurgia endodontica este -in prezent- o tehnica minim interventionala, minim invaziva, diferita de tehnicile traditionale, adoptind instrumente dedicate, conservind structurile anatomice dentare si parodontale.
Aspectul functional si estetic se mentin adecvat, chirurgia endodontica avind, astfel, o rata de succes ridicata.

Indicatiile si prognosticul terapiei sint adaptate si individualizate fiecarei situatii clinice.

Interventii

Tip Pret
Microchirurgie endodontica dinte monoradicular 2200 RON
Microchirurgie endodontica dinte pluriradicular 2800 RON

Vezi toate preturile aici.

Medici specializati in Chirurgie endodontica

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog