Vreau o programare

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Acest site aparține și este administrat de compania TRIDENT DENTAL SRL cu sediul în Bucureşti, Str Dr. Louis Pasteur, nr. 1A,  sector 5,  înmatriculată în Registrul Comerţului sub nr. J40/7330/2003, cod fiscal nr. 15479417, cont nr. RO16BREL0001070043030101  la LIBRA BANK, Sucursala Rahova, denumită în continuare Clinica Trident

 

Clinica Trident se angajează să protejeze confidențialitatea utilizatorilor noștri și se străduiește să ofere o experiență sigură pentru utilizatori. Această politică de confidențialitate descrie modul în care colectăm și folosim datele personale colectate prin intermediul site-ului.
Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea și transferul datelor dvs., conform descrierii din această politică de confidențialitate.
Dacă nu doriți ca informațiile dvs. să fie colectate, utilizate și transferate conform celor descrise de această politică, ne puteți scrie la adresa de contact office@clinicatrident.ro
Informațiile colectate pe site-urile și aplicațiile noastre sunt stocate în Uniunea Europeana si sunt supuse Regulamentului 679/2016.

 

Informațiile pe care le colectăm
Colectăm informații despre dvs. atunci când ne contactati prin aplicatia de comunicatii electronica din intermediul site-ului nostru sau cand ne contactati telefonic pentru stabilirea unei intalniri cu noi. Colectăm informații direct de la dvs., cum ar fi :

Informațiile dvs. de contact :Numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații de contact;
Cum folosim informațiile pe care le colectăm


Informațiile dvs. vor fi utilizate de Clinica Trident în scopul realizării procesului de programare a pacientilor, primirea si identificarea pacientilor cand se prezinta la programare, stabilirea recomandarilor medicale de catre medicul specialist.

Crearea și / sau transmiterea de rapoarte conform legilor și/sau regulamentelor locale, după caz;
Îmbunătățirea aplicării si/sau procesului de suport clienți Clinica Trident.
Respectarea legilor, reglementărilor, proceselor legale sau a cererilor guvernamentale aplicabile.
În unele situații vom folosi, de asemenea, informațiile dvs. pentru a proteja drepturile și proprietatea Clinicii Trident, drepturile, angajaților sau altor persoane interesate, după cum este necesar prin lege.

În urma prezentarii la Clinica pentru programare, Clinica Trident va colecta, prelucra și stoca informațiile medicale despre dumneavoastra ce sunt relevante in realizarea actului medical stabilit de medicul specialist

 

 

Cine poate avea acces la informațiile dvs.

 

Clinica Trident poate uneori să fie obligat să vă dezvăluie informațiile dvs. unor terțe părți externe, cum ar fi autoritățile locale, instanțele judecătorești și tribunale, organismele de reglementare și / sau agențiile de aplicare a legii în scopul respectării legilor și reglementărilor aplicabile sau ca răspuns la o procedură legală.
Vom împărtăși, de asemenea, informațiile dvs. personale cu terțe părți dacă avem consimțământul dumneavoastră sau pentru a detecta, a preveni sau a aborda în alt mod fraude, breșe de securitate sau probleme tehnice sau pentru a ne proteja împotriva încălcării drepturilor de proprietate sau împotriva încălcării siguranței Clinicii Trident a utilizatorilor,a altor pacienti,a angajaților și a altor persoane vizate, sau

În cazurile prevăzute de lege.

 

Minori

Site-ul clinicii Trident nu este destinat și nu colectează prin intermediul site-ului, cu bună știință informații de la copiii sub 18 ani.

 

 Cum impartim informații cu terti?

Vom dezvălui datele dvs cu caracter personal doar în scopurile și acelor terțe părți, după cum este descris mai jos. Clinica Trident va lua măsurile necesare pentru a se asigura că datele dvs cu caracter personal sunt prelucrate, securizate și transferate conform legii în vigoare.

 

Furnizorii de servicii externi

Acolo unde este necesar, vom însărcina alte companii și persoane fizice să îndeplinească anumite sarcini care contribuie la serviciile noastre, în numele nostru, în cadrul acordurilor de prelucrare a datelor furnizate pentru care v-ați dat consimțământul explicit. Putem, de exemplu, să furnizăm, date cu caracter personal către tehnicieni specialisti, medici specialisti, agenți, contractori sau parteneri pentru găzduirea bazelor noastre de date, pentru serviciile de prelucrare a datelor sau pentru a vă trimite informații pe care le-ați solicitat. Vom partaja sau pune la dispoziţie furnizorilor externi de servicii acele informații, în măsura necesară, pentru a procesa solicitările dumneavoastră. Aceste informații nu pot fi folosite de aceştia pentru orice alte scopuri, în special nu pentru scopurile lor sau pentru terțe părți. Furnizorii de servicii externe Clinicii Trident sunt obligaţi prin contract să respecte confidențialitatea datelor cu caracter personal.

 

 

Organismele publice

Vom dezvălui datele dvs cu caracter personal doar organismelor publice, dacă acest lucru este cerut de lege. De exemplu, Compania va răspunde solicitărilor din partea instanțelor judecătorești, organelor de aplicare a legii, agențiilor de reglementare și altor autorități publice și oficiale, care pot include astfel de autorități şi din afara țării de reședință.

 

Cât timp vom păstra datele cu caracter personal?

Cu excepţia cazului în care vă opuneţi prelucrării datelor cu caracter personal de către noi și / sau solicitaţi ștergerea datelor dvs personale, se aplică următoarele perioade de retenție, în conformitate cu politica noastra privind retenţia de date,  pentru următoarele categorii de date cu caracter personal:

 

 

 

Drepturile dvs. legale

Ca persoană vizată aveți drepturi legale specifice cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. Clinica Trident vă va respecta drepturile individuale și se va ocupa de interesele dumneavoastră în mod corespunzător.

 

 

 

Cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară:

 

caracter personal datorită situației dvs. speciale, cu condiția ca prelucrarea să nu se bazeze pe consimțământul dumneavoastră, ci pe interesele noastre legitime sau cele ale unei terțe părți. În acest caz, nu vom mai procesa datele cu caracter personal, dacă nu putem demonstra motive întemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept. Dacă vă opuneţi prelucrării, vă rugăm să specificați dacă doriți ștergerea datelor cu caracter personal sau restricţia prelucrării acestora de către noi.

 

 

Vă rugăm să rețineți:

 

 

În astfel de cazuri, în care nu vă putem identifica precum persoana vizată, nu suntem în măsură să dăm curs solicitării dvs. de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise în această secțiune, dacă nu furnizați informații suplimentare care să permită identificarea dumneavoastră.

 

 

Versiune actualizata la data de 25.05.2018

Meniu
Clinica Trident © 2020 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign