Chirurgia parodontala regenerativa

Vreau o programare

Cand se recomanada aceasta procedura?

Parodontologul va poate recomanda o procedura chirurgicala regenerativa atunci cand distrugerea osului care sustine dintii este avansata si curatarea cu reconturare a tesuturilor din jur nu mai este suficienta. Aceasta procedura are ca rezultat refacerea sau reconstruirea intr-o mare masura a tesuturilor pierdute, cu imbunatatirea implantarii dintelui si deci a prognosticului pe termen lung al acestuia.

Ce putem utiliza?

In functie de factori individuali locali si generali, dar si de conformatia defectului parodontal, pentru regenerarea tesuturilor pierdute se pot folosi:

  • Grefe osoase
  • Membrane care se aplica intre gingie si os
  • Factori care stimuleaza cresterea si regenerarea proprie tisulara
  • O combinatie a celor de mai sus

Descriere tratamente

Preturi interventii

Tip Pret
Tratament regenerativ al furcatiei 1200 RON
Detartraj subgingival (SRP) + chiuretaj in camp deschis + tratament regenartiv/dinte   700 RON

Vezi toate preturile aici.

Medici specializati in Chirurgia parodontala regenerativa

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog