Fatete dentare ceramice – Fateta dentara profesionala

Vreau o programare

Ce sunt fatetele dentare?

Fatetele dentare sunt interventiile care fac cunoscuta cosmetica estetica dentara. Dar ce isi poate dori un pacient mai mult decat dinti sanatosi, albi si aliniati corect? Fatetele fac posibile acele zambete perfecte, purtate de persoane cunoscute, pentru care pacientii testeaza cabinetele de estetica dentara. Acel zambet de Hollywood poate fi posibil in cateva sedinte in cadrul clinicii Trident. Desi aceasta procedura pare una simpla, ea necesita un consult amanuntit din partea medicului stomatolog.

Acoperirea dintilor cu fatete dentare

Atunci cand vorbim despre fatete dentare, pacientii opteaza pentru interventii asupra dintilor frontali, vizibili. Acestia vor fi acoperiti cu fatete ceramice, in nuanta aleasa de catre pacient si medic. Amprentarea si preparatia sunt doua etape importante in fatetare, deoarece fac diferenta intre un medic profesionist si unul amator, intre un aspect imbunatatit si unul inrautatit. De aceea, pacientii le pot solicita stomatologilor fotografii cu lucrari de fatetare executate in trecut si rezultatele acestora, precum si previzionarea rezultatului final.

Initialinitial slider

Finalfinal

Preturi fatete dentare

Tip Pret
Fateta HE 2200 RON

Vezi toate preturile aici.

Procedura minim invaziva

Inainte de efectuarea preparatiilor, pentru pastrarea caracterului minim invaziv al acestora, dintii pot fi aliniati cu ajutorul aparatelor ortodontice. Fatetele pot produce modificari de culoare, pozitie si forma a dintelui.
Grosimea finala a fatetelor este de 0,3-0,8 mm, iar aspectul cel mai important este pastrarea preparatiilor in stratul de smalt, stratul protector al dintelui.
Daca pacientii isi doresc fatete din materiale compozite, acestea pot fi montate dintr-o singura sedinta. Ceramica are nevoie de cateva sedinte, insa are o rezistenta sporita. Diferentele dintre cele doua optiuni, la capitolul fatete dentare pret, poate fi semnificativ.

Fatetele dentare acopera defectele naturale ale dintilor

Fatetele au si rolul de a acoperi defecte naturale ale danturii, cum ar fi spatiile, petele si pozitia modificata. Insa, nu se recomanda ca inlocuitori pentru aparatul dentar. Procedura nu este dureroasa, deoarece preparatia este in stratul superficial al dintelui, smaltul dentar, de cele mai multe ori nefiind nevoie de anestezie. Fatetele sunt permanente si nu sunt supuse alterarii, la fel ca dintii naturali. Insa, necesita ingrijire, un control la 6 luni fiind obligatoriu.
Fatetele dentare nu au efecte adverse semnificative, insa trebuie tratate cu aceeasi atentie ca si restul dintilor.

Medici specializati in Fatete dentare ceramice – Fateta dentara profesionala

Ce interventii mai puteti face la clinica noastra

Vreau o programare
Meniu
Clinica Trident © 2018 . Privacy Policy | Harta Site Clinica Trident

designed by: Livedesign