Programează-te

Albirea dinților

Albirea dintilor nu e doar pentru vedere, e pentru cei care vor sa fie impecabili.

Albirea dinților nu este doar o procedură estetică, ci și una care ajută la păstrarea sănătății dentare, prin înlăturarea tartrului și bacteriilor. Așadar, tratamentul de albire dinți este o procedură completă, prin care sunt asigurate și sănătatea, și frumusețea danturii. 

Făcut corect, de specialiști, tratamentul de albire al dinților nu comportă niciun risc (nu este deteriorat smalțul dinților), iar metodele folosite în prezent la Clinicile Trident din București sunt moderne, rapide și cu efect garantat. 

De ce să alegi Clinicile Trident pentru albirea dinților 

La Clinicile Trident avem standarde înalte și prețuri accesibile pentru obținerea și păstrarea unui zâmbet frumos și sănătos. 

Folosim cele mai noi și mai eficiente tratamente de albire a dinților, echipamentele sunt de ultimă generație, iar materialele folosite, de cea mai înaltă calitate. 

Albirea dinților este făcută de medici specializați, care, în timpul consultației, vor alege împreună cu pacientul cea mai potrivită procedură – efectuată în cabinet sau acasă.  

Femeie la dentist după tratament albire dinți  | Clnicile Trident

Metode de albire a dinților disponibile la Trident 

La Clinicile Trident poți alege din mai multe metode de albire a dinților: cu lumină polarizantă, efectuată în cabinet, sau cu gutiere personalizate, pen-uri retractabile ori benzi de albire a dinților, care se folosesc la domiciliu. Înaintea oricărei din aceste proceduri, medicul stomatolog va înlătura tartrul  și placa bacteriană  de pe dinți. 

În ce constă albirea dinților cu lumină polarizantă 

Se aplică pe dinți un gel special, cu ajutorul unui suport care este fixat pe gingii ca un mulaj. Gelul, care are ca ingredient activ, de regulă, peroxidul de hidrogen sau peroxidul de carbamidă, este activat apoi cu un dispozitiv cu lumină polarizantă. Pe măsură ce gelul acționează, nuanța dinților se deschide. 

Întreaga procedură durează între o oră și două ore și are efect imediat, fiind ideală pentru persoanele ocupate.

Albirea dinților cu lumină polarizantă este foarte eficientă, putând deschide culoarea cu până la 2-3 nuanțe. 

Singurul efect secundar este creșterea sensibilității dentare. Este însă un efect foarte limitat în timp – 24 de ore. De aceea, medicul stomatolog va recomanda, la finalul procedurii, folosirea unei paste de dinți cu un conținut ridicat de fluor și evitarea alimentelor și băuturilor foarte calde sau reci în următoarele 24 de ore, pentru a reduce eventualul disconfort. 

Albire dinți cu benzi și alte metode care pot fi folosite acasă 

Tratamentul de albire a dinților cu benzi de albire este o metodă destinată utilizării la domiciliu. La fel, tratamentele care presupun folosirea de pen-uri retractabile sau gutiere personalizate și seringi de albire cu o concentrație diminuată. 

Și înaintea acestora, medicul stomatolog va efectua o igienizare dentară, apoi va explica pacientului cum folosește kitul de albire și la ce efect trebuie să se aștepte. 

Aceste metode de albire a dinților nu sunt la fel de rapide ca procedura ce presupune folosirea luminii polarizante, efectul fiind obținut în câteva zile. 

tratament albire dinti, femeie care zambeste dupa albirea dintilor | Clinicile Trident

Ce trebuie să știi înainte de albirea dinților 

Prin albirea dinților este deschisă nuanța dinților și, totodată, sunt înlăturate petele apărute pe suprafața lor în timp, în urma consumului de cafea, ceai, vin roșu ori de la fumat. 

Tratamentul de albire a dinților funcționează în cazul dinților naturali, nu și în cazul fațetelor, coroanelor dentare ori protezelor. Acestea vor trebui curățate ori înlocuite pentru a se „alinia” noii nuanțe căpătate în urma albirii dinților. 

Cât durează efectul albirii dinților 

Efectul tratamentului de albire a dinților durează circa 2 ani, perioada variind însă de la persoană la persoană. 

Pentru a păstra dantura albă cât mai mult timp după această intervenție, este indicată evitarea tutunului și a alimentelor și băuturilor care pătează dinții, în special cafea, ceai, vin roșu, ciocolată, sucuri acidulate închise la culoare. 

Apoi, ajută și folosirea unei paste de dinți cu efect de albire. Aceasta poate să și înlăture eventualele pete apărute după consumul unor alimentele ori băuturi închise la culoare. 

Programează-te cu toată încrederea la o consultație pentru a discuta cu specialiștii Clinicilor Trident din București despre albirea dinților. Făuritorii de zâmbete ai clinicilor noastre au experiență vastă în efectuarea procedurilor de albire dinți și rezultate excelente în „palmares”. 

Prețuri

Tratament de albire a dintilor

1300 RON

Albire devitala/ dinte

650 RON

Tratament albire profesionala in cabinet

2035 RON

Vezi toate prețurile