Albirea dintilor la preturi accesibile

Pentru mentinerea unui zambet sanatos si stralucitor, nu mai aveti nevoie de metode costititoare de albirea dintilor. Clinica Trident dispune de echipament de ultima generatie si foloseste consumabile de unica folosinta de calitate inalta la preturi accesibile pacientilor sai.

Proceduri profesionale si eficiente

Clinica noastra va sta la dispozitie cu o serie de proceduri profesionale si eficiente de tratamente de albire a dintilor, adaptate fiecarui pacient in parte la cele mai inalte standarde. Medicii nostri stomatologi va vor oferi in cadrul unei consultatii toate detaliile necesare privind procedura de albire dentara.

De ce sa alegeti Clinica Trident

  • interventia este facuta de medici specializati
  • dispunem de cele mai noi tehnologii si dotari
  • primiti garantie pe toate interventiile dentare

albirea dintilor – albire dentara profesionala

Albire dentara pret redus

Tip Pret
Tratament de albire a dintilor 940 RON
Albire devitala / dinte 300 RON
Tratament de albire profesionala in cabinet / arcada 2035 RON

Vezi toate preturile aici.

Albirea dintilor cu laser

Albirea dintilor este o tehnica tot mai des solicitata de catre pacientii nostri avand in vedere faptul ca folosim sisteme de albire precum laserul sau lumina polarizata si benzile de albire dinti (destinata utilizarii la domiciliu). Procesul de albire dentara cu ajutorul laserului stomatologic sau a luminii polarizate are un efect imediat si de obicei este solicitat de catre persoanele ocupate, deoarece in general dureaza doar o ora sau doua, astfel incat pacientul este supus la un stres mai mic.

O procedura relativ simpla

Astfel, este o procedura relativ simpla fata de alte metode, intrucat se aplica un gel special pe suprafata dintilor, efectele acestuia fiind potentate ajutorul laserului sau a luminii polarizate. Aceasta metoda poate schimba culoarea danturii cu pana la 8 nuante.
Efectele secundare sunt cresterea sensibilitatii danturii. Pentru a reduce insa, disconfortul se recomanda o pasta de dinti cu un continut ridicat de fluor si evitarea alimentelor reci sau calde pentru 24 de ore.

Medici specializati in Tratament de albirea dintilor – Albire dentara profesionala

Ce interventii mai puteti face la clinica noastra

 

 

Vreau o programare
Meniu
Clinica Trident © 2020 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign