Albirea dintilor

Albirea dintilor este o procedura de estetica dentara care, prin curatarea profesionala a danturii (eliminarea tartrului si a bacteriilor) ajuta si la mentinerea sanatatii dentare.

Albirea dintilor la preturi accesibile

Pentru mentinerea unui zambet sanatos si stralucitor, nu mai aveti nevoie de metode costititoare de albirea dintilor. Clinica Trident dispune de echipament de ultima generatie si foloseste consumabile de unica folosinta de calitate inalta la preturi accesibile pacientilor sai.

 

Proceduri profesionale si eficiente

Clinica noastra va sta la dispozitie cu o serie de proceduri profesionale si eficiente de tratamente de albire a dintilor, adaptate fiecarui pacient in parte la cele mai inalte standarde. Medicii nostri stomatologi va vor oferi in cadrul unei consultatii toate detaliile necesare despre albirea dintilor.

 

       De ce sa alegeti                               Clinica Trident

  • Interventia este facuta de medici specializati
  • Dispunem de cele mai noi tehnologii si dotari
  • Primiti garantie pe toate interventiile dentare
 

albirea dintilor – albire dentara profesionala

Albire dinti pret

TipPret
Tratament de albire a dintilor 1300 RON
Albire devitala/ dinte650 RON
Tratament albire profesionala in cabinet  2035 RON

Vezi toate preturile aici.

 

Albire dinti cu laser

Albirea dintilor este o tehnica tot mai des solicitata de catre pacientii nostri avand in vedere faptul ca folosim sisteme de albire precum laserul sau lumina polarizata si benzile de albire dinti (destinata utilizarii la domiciliu). Procesul de albire dentara cu ajutorul laserului stomatologic sau a luminii polarizate are un efect imediat si de obicei este solicitat de catre persoanele ocupate, deoarece in general dureaza doar o ora sau doua, astfel incat pacientul este supus la un stres mai mic.

 

O procedura relativ simpla

Procedura de albire dinti este una relativ simpla fata de alte metode, intrucat se aplica un gel special pe suprafata dintilor, efectele acestuia fiind potentate ajutorul laserului sau a luminii polarizate. Aceasta metoda poate schimba culoarea danturii cu pana la 8 nuante.
Efectele secundare sunt cresterea sensibilitatii danturii. Insa, pentru a reduce disconfortul se recomanda o pasta de dinti cu un continut ridicat de fluor si evitarea alimentelor reci sau calde pentru 24 de ore.de

Daca vrei sa programezi o procedura de albire dinti, poti sa accesezi serviciul de estetica dentara in una din cele doua locatii ale clinicii noastre din Herastrau sau Cotroceni.

Summary
Article Name
Albirea dintilor tratament– Albire dentara profesionala
Description
Albirea dintilor se realizeaza la clinica Trident din Cotroceni sau Herastrau fir prin metoda laser, fie prin lumina polarizanta sau cu ajutorul benzilor de albire dentara. Afla mai multe despre albire dentara, pret, tehnici si beneficii de la medicii Trident.
Publisher Name
Clinica Trident
Publisher Logo

Medici specializati in Albirea dintilor tratament– Albire dentara profesionala

Ce interventii mai puteti face la clinica noastra

 

 

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog