Implant dentar

Vreau o programare

Deteriorarea dintilor

Dintii reprezinta structura care sufera deteriorari continuu, pe parcursul vietii. Motivele pentru un astfel de traseu sunt comune: apa prea calda sau prea rece, sucurile acide, fumatul, cafeaua etc. Putem sa analizam in pagini intregi aceste cauze ale colorarii dintilor, alterarii smaltului si a gingiilor. Nici macar nu ar fi nevoie sa includem situatiile de exceptie, cum ar fi loviturile bruste, care duc la ruperea dintilor. Implantul devine, in oricare dintre cazurile de mai sus, fara dubiu, o optiune pentru pacienti. Ar putea fi chiar o varianta preferata, in fata invechitelor proteze, daca pacientii ar fi informati.

In ce consta un implant dentar

O interventie de implant dentar inseamna inlocuirea protetica a unui dinte lipsa ori alterat. Implantul este format din coroana de culoare alba (partea vizibila), stalpul de legatura cu surubul si surubul cu rol de radacina.

Cele mai raspandite implanturi dentare sunt cele din titan, care se integreaza perfect in maxilar, datorita fenomenului de osteointegrare. Mai jos, vei regasi informatii exacte despre orice tip de interventie cu implant dentar Bucuresti sau din alt oras.

De ce sa alegeti un implant dentar?

  • Este cea mai buna solutie pentru termen mediu si lung
  • Indeplineste perfect atat functia estetica cat si cea functionala, precum un dinte natural
  • Lucrarile protetice ancorate pe implanturi dentare prezinta o stabilitate foarte buna si o rezistenta crescuta in timpi
  • Elimina inconvenientele purtarii unor proteze mobile
  • Arata si se simt precum dintii naturali

 

Preturi implant dentar

Tip Pret
Implant dentar premium 5200 RON
Implant dentar 3500 RON
Indepartare implant dentar 800 RON
Descoperire implant 150 RON

Vezi toate preturile aici.

Solutie de durata

Implanturile dentare sunt confortabile. Deoarece inlocuiesc dintii naturali si sunt personalizate, implanturile se adapteaza pana la faza in care nu vor mai fi simtite de catre purtatorii acestora. Implanturile sunt permanente si au rolul de a fuziona cu maxilarul.
Implantul dentar imbunatateste aspectul dintilor si dictia. Medicul stomatolog personalizeaza implanturile, astfel incat acestea vor imbunatati aspectul total al danturii. Din cauza ca implanturile sunt individuale si nu folosesc dinti naturali de legatura, implanturile nu altereaza sanatatea dentara, asa cum o fac puntile dentare. Dintii nu vor fi alterati, iar stabilitatea unui implant este crescuta.

Cat costa un implant dentar?

O controversa a pacientilor este legata de cat costa un implant . Aceasta interventie ramane cea din urma optiune, din cauza informatiilor eronate despre cost. Costul acestei optiuni reflecta materialul din care este construit surubul, personalizarea lucrarii in cel mai mic detaliu, productia implantului, dar si manopera stomatologului. Sistemul de plata in rate este raspandit deja in piata, insa interventia dentara cu implant este o investitie pe un termen de minim zece ani. In acest timp, nu va fi nevoie de modificari sau costuri de intretinere. Implantul dentar nu implica dureri iesite din comun. Majoritatea pacientilor au comparat disconfortul creat de interventie cu cel al unei extractii, ce poate fi tratat cu substante analgezice.

De ce sa alegeti Clinica Trident

  • Interventia este facuta doar de medici specializati
  • Facem aceasta interventie dupa ultimele standarde in domeniu
  • Dispunem de cele mai noi tehnologii si dotari
  • Ne-am adaptat tehnicile astfel incat pacientul sa resimta cat mai putina durere (la cele mai multe interventii, nu veti simti nimic)
  • Primiti garantie pe toate interventiile dentare

Medici specializati in Implant dentar

Ce interventii mai puteti face la clinica noastra

Vreau o programare
Meniu
Clinica Trident © 2018 . Privacy Policy | Harta Site Clinica Trident

designed by: Livedesign