Corticotomia (Tratamentul ortodontic asistat chirurgical)

Vreau o programare

Ce reprezinta corticotomia

Tratamentul ortodontic asistat chirurgical reprezinta o tehnica noua, care si-a castigat popularitatea ca optiune terapeutica in tratamentul ortodontic al pacientului adult. Presupune efectuarea unui lambou ( decolarea gingiei de pe osul subiacent) si decorticarea selectiva alveolara ( realizarea unor incizii fine la nivelul osului, liniar si/sau punctiform, intre si deasupra radacinilor dintilor, incizii limitate in suprafata si adancime), urmata de repozitionarea gingiei cu ajutorul suturilor. Scopul interventiei chirurgicale este de a declansa un proces inflamator steril la nivelul osului, urmat de o demineralizare (osteopenie) tranzitorie si, consecutiv, de o miscare ortodontica pana la de 4 ori mai rapida a dintilor comparativ cu cea din cursul tratamentul conventional.

Care sunt beneficiile?

Beneficiul este reprezentat de scurtarea timpului total al tratamentului ortodontic si mai ales de reducerea considerabila a riscurilor asociate acestuia la pacientii cu suport osos si/sau gingival redus. In functie de particularitatile individuale ale cazului, interventia chirurgicala se poate combina cu grefe de os si membrana ( ingrosari in zonele in care osul este subtire sau absent) si/sau cu grefe de tesut moale ( gingie) in zonele de maxim risc pentru dezvoltarea ulterioara de retractii gingivale.

Preturi corticotomie

Tip Pret
Corticotomie SFC 2600 RON
Corticotomie PAOO 3200 RON
Corticotomie sectorial/sextant 1800 RON

Vezi toate preturile aici.

Medici specializati in Corticotomia (Tratamentul ortodontic asistat chirurgical)

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog