Inhalosedarea

Vreau o programare

Ce este inhalosedarea

Inhalosedarea (sedarea constienta) este o metoda sigura si eficienta de a transforma teama de tratamentul stomatologic intr-o stare euforica, „de bine”, relaxanta, aducand automat si o buna comunicare cu medicul.

Sedarea constienta presupune inhalarea de catre pacient a unui amestec de oxigen si protoxid de azot ( gaz ilariant) care produce o stare de relaxare, eliminand stresul si anxietatea care insotesc procedurile stomatologice.

Avantajele inhalosedarii la copii si adulti

Marele avantaj al acestei sedari este acela ca pacientul ramane constient, iar revenirea la starea initiala se face in numai cateva secunde dupa intreruperea protoxidului de azot ( gaz ilariant), acesta putand sa-si reia activitatile cotidiene, fara sa-i fie afectate capacitatea de coordonare sau concentrare.

Inhalosedarea la copii nu prezinta riscuri (este o metoda de sedare non-toxica) si ajuta medicul dentist sa lucreze cu succes. Prin inhalosedare, copilul se relaxeaza si scapa de anxietatea provocata de vizita la dentist.

sigilare si fluorizare

Pret inhalosedare

Tip Pret
Inhalosedare copii (sedinta de 30 min.) 400 RON

Vezi toate preturile aici.

Succesul procedurii

Inhalosedarea contribuie semnificativ la succesul tratamentului pacientilor anxiosi, carora le este frica de mersul la dentist si tind sa amane acest moment, pana au probleme stomatologice mai grave. Inhalosedarea la copii sau adulti nu este indicata in cazul in care exista probleme de sanatate, in speta probleme respiratorii. Din acest motiv, indicatia acestui tip de sedare se face dupa o anamneza corecta, pentru a reprezenta un succes.

Fara efecte pe termen lung

Aceasta metoda este indicata atat adultilor, cat si copiilor, nu lasa urme in organism (substantele nu se metabolizeaza) si este singura modalitate de sedare care nu prezinta efecte pe termen lung.

Medici specializati in Inhalosedarea

Vreau o programare
Clinica Trident © 2021 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign