Inhalosedarea

Vreau o programare

Ce este inhalosedarea

Inhalosedarea (sedarea constienta) este o metoda sigura si eficienta de a transforma teama de tratamentul stomatologic intr-o stare euforica, „de bine”, relaxanta, aducand automat si o buna comunicare cu medicul.

Sedarea constienta presupune inhalarea de catre pacient a unui amestec de oxigen si protoxid de azot ( gaz ilariant) care produce o stare de relaxare, eliminand stresul si anxietatea care insotesc procedurile stomatologice.

Avantajele inhalosedarii la copii si adulti

Marele avantaj al acestei sedari este acela ca pacientul ramane constient, iar revenirea la starea initiala se face in numai cateva secunde dupa intreruperea protoxidului de azot ( gaz ilariant), acesta putand sa-si reia activitatile cotidiene, fara sa-i fie afectate capacitatea de coordonare sau concentrare.

Inhalosedarea la copii nu prezinta riscuri (este o metoda de sedare non-toxica) si ajuta medicul dentist sa lucreze cu succes. Prin inhalosedare, copilul se relaxeaza si scapa de anxietatea provocata de vizita la dentist.

sigilare si fluorizare

Pret inhalosedare

Tip Pret
Inhalosedare copii (sedinta de 30 min.) 350 RON

Vezi toate preturile aici.

Succesul procedurii

Inhalosedarea contribuie semnificativ la succesul tratamentului pacientilor anxiosi, carora le este frica de mersul la dentist si tind sa amane acest moment, pana au probleme stomatologice mai grave. Inhalosedarea la copii sau adulti nu este indicata in cazul in care exista probleme de sanatate, in speta probleme respiratorii. Din acest motiv, indicatia acestui tip de sedare se face dupa o anamneza corecta, pentru a reprezenta un succes.

Fara efecte pe termen lung

Aceasta metoda este indicata atat adultilor, cat si copiilor, nu lasa urme in organism (substantele nu se metabolizeaza) si este singura modalitate de sedare care nu prezinta efecte pe termen lung.

Medici specializati in Inhalosedarea

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog