Inhalosedarea

Vreau o programare

Ce este inhalosedarea

Inhalosedarea este o metoda sigura si eficienta de a transforma teama de tratamentul stomatologic intr-o stare euforica, „de bine”, relaxanta, aducand automat si o buna comunicare cu medicul.

Avantajele inhalosedarii

Marele avantaj al acestei sedari, este acela ca pacientul ramane constient, iar revenirea la starea initiala se face in numai cateva secunde dupa intreruperea protoxidului de azot( gaz ilariant), acesta putand sa-si reia activitatile cotidiene, nefiindu -i afectate capacitatea de coordonare sau concentrare.

sigilare si fluorizare

Pret inhalosedare

Tip Pret
Inhalosedare copil (sedinta de 30 min.) 400 RON

Vezi toate preturile aici.

Succesul procedurii

Inhalosedarea contribuie semnificativ la succesul tratamentului pacientilor anxiosi, insa nu si a celor cu un grad foarte ridicat de anxietate; din acest motiv, indicatia acestui tip de sedare se face dupa o anamneza corecta. Astfel un pacient corect ales aduce o sedare cu succes.

Fara efecte pe termen lung

Aceasta metoda este indicata atat adultilor, cat si copiilor, nu lasa urme in organism (substantele nu se metabolizeaza), este singura modalitate de sedare care nu prezinta efecte pe termen lung.

Medici specializati in Inhalosedarea

Vreau o programare
Clinica Trident © 2021 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign