Vreau o programare

Medici

Sanatatea orala si aspectul dintilor reflecta profesionalismul stomatologului. Fiecare pacient inseamna o carte de vizita a unei clinici. La multumirea pacientului contribuie nu doar lucrarile atent facute si tratamentul nedureros, dar si posibilitatea de a nu impovara pacientul cu eforturi inutile, pe cat de mult este posibil.

O afectiune poate fi tratata la primul stomatolog vizitat sau se poate transforma intr-o trimitere catre un specialist. De aceea, este important ca medicii specializati in diferite sub-ramuri ale stomatologiei sa se afle intr-un singur loc. Clinica Trident reuneste o echipa de 21 de medici stomatologi cu studii specializate, o experienta vasta si participari la cursuri si evenimente nationale si internationale.

Echipa noastra este formata din specialisti de inalta tinuta din toate domeniile

Medicii au specializari exacte si, lucrand doar in zona in care pacientul are nevoie, sunt la curent cu cele mai noi si eficiente metode de tratament, studii si descoperiri medicale. Medicul care se ocupa de consultatie si afla exact ce tip de tratament este necesar, redirectioneaza pacientul catre medicul cu specializarea respectiva.

Echipa este compusa din sase medici generalisti, doi medici pedodonti, un paradontolog, un chirurg, doi medici specializati in ortodontie si ortopedie dento-faciala, patru endodonti, un specialist in chirurgie si implantologie orala, un chirurg maxilo-facial, un implantolog si un stomatolog cu studii de doctorand in strainatate. Toti acestia sunt supervizati de doi medici coordonatori, care au grija ca pacientii sa beneficieze de maximul de profesionalism pe o durata de timp minima.

Echipa de medici din Clinica Trident este, in mare parte, tanara. Insa, pentru a aduce un plus de experienta, la dispozitia pacientilor se afla si trei cadre didactice universitare - doi profesori si un asistent. Toti acestia pun pret pe calitate, lucreaza in conditii de igiena si transparenta si au grija ca serviciile de preventie si tratament sa nu implice complicatii. Dintii au nevoie de cate o vizita la stomatolog pentru o consultatie, de doua ori pe an. Astfel, dintii vor fi sanatosi, iar durerile nu vor aparea. Cu astfel de vizite, nu va fi nevoie nici de tratamente costisitoare si complicate, facute atunci cand simptomele unor afectiuni sunt evidente si afecteaza viata de zi cu zi a pacientilor.

Medicii nostri va asteapta si va doresc zambete stralucitoare!

Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign