Proteze dentare – o solutie pentru mai multe probleme

Lipsa tuturor dintilor creaza o stare neplacuta atat din punct de vedere social, cat si o stare generala de sanatate nesatisfacatoare. Lipsa dintilor duce la probleme de vorbire, la probleme de ordin estetic, alimentele nu pot fi mestecate, ceea ce duce la probleme digestive. Lipsa totala a dintilor se poate rezolva cu ajutorul unei solutii clasice: proteze dentare fixe sau proteze dentare scheletate.

Proteze dentare in functie de situatie

Aceasta poate fi totala (daca lipsesc toti dintii) sau partiala (daca mai exista 2, 3 dinti).
Daca exista mai multi dinti pe arcada (4, 5 dinti) se poate realiza o proteza dentara scheletata.

Tipuri de proteze dentare la Trident 

Proteza totala este o proteza dentara elsatica (flexibila) care se stabilizeaza prin succiune (adica prin crearea unui vacuum intre proteza dentara si cerul gurii). Este realizata in contact intim cu gingia pacientului si urmareste foarte bine forma arcadelor dentare.Asadar, proteza dentara totala este atunci cand arcada nu gazduieste niciun dinte. Ea poate fi de doua tipuri, conventionala, caz in care proteza va fi primita de pacient dupa aproximativ 8 – 12 saptamani, astfel incat gingia sa aiba timp sa se vindece in urma prealabilelor extractii. Exista si proteza imediata care asa cum numele o spune, pacientul o primeste in scurt timp. Dezavantajul in cazul ei este ca necesita mai multe ajustari in timpul procesului de vindecare pentru o potrivire corecta.

Proteza scheletata se fixeaza de dintii restanti prin sisteme speciale cum ar fi capsa, culisa, balamaua, magnetii, telescoapele. Este o proteza mobilizabila care trebuie indepartata si igienizata in fiecare zi.Proteza dentara pe implanturi (cand lipsesc toti dintii) – Primul pas il reprezinta instalarea implanturilor dentare (suruburi din titan) pentru a inlocui radacinile dintilor pierduti (pot fi de exemplu 5 implanturi pe o arcada). Al doilea pas este aplicarea bonturilor protetice si ultima etapa inserarea protezei dentare, legata de implanturile existente. Cerul gurii nu este acoperit. Procesul de tratament in acest caz are o durata mai mare, dat fiind faptul ca radacinile artificiale (implanturile), trebuie sa fuzioneze cu osul maxilarului.

proteze-dentare

Preturi proteza dentara

Tip Pret
Proteza pe implant 12000 RON
Proteza partial acrilica   1800 RON
Proteza total acrilica   2500 RON
Proteza  telescopata   6900 RON
Reparatie proteza     300 RON
Proteza Kemeny      350 RON

Vezi toate preturile aici.

Medici specializati in Proteze dentare

Ce interventii mai puteti face la clinica noastra

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog