Tehnologia CEREC – Protetica si Estetica Dentara

Vreau o programare

CEREC PRIMESCAN ne permite toate tipurile de tratament, de la un singur dinte (indiferent ca ne dorim o punte dentara, o coroana dentara, o fateta dentara sau un pivot dentar), la un arc complet.

CEREC PRIMESCAN este punctul de debut in stomatolgia digitala, ridicand in acelasi timp standardele. Scanarea intra-orala este facuta cu o precizie milimetrica, este rapida si foarte usoara. Scannerul este usor de manevrat, gata oricand sa fie folosit, integrandu-se natual in sistemul de lucru al medicilor. Pentru pacienti, procesul de scanare este confortabil, care nu provoaca niciunul din sentimentele neplacute, specifice vizitei la cabinetul medicului stomatolog.

Datorita tehnologiei de ultima generatie incorporata in scanner, informatiile sunt mult mai usor de stocat si sunt preluate la o rezolutie mai mare. CEREC PRIMESCAN asigura interactiunea optima cu software-ul, rezultand structuri 3D complete ( indiferent de viteza cu care se scaneaza). Mai departe, informatiile sunt procesate cu rapiditate si cu precizie de 100%, atat in cazul unui singur dinte sau pentru intreaga dantura, dupa caz. De asemenea, zonele mai greu accesibile din cavitatea bucala sunt scanate cu usurinta, datorita CEREC PRIMESCAN, care are un camp de vizualizare extins.

Cu PRIMESCAN scanarea intra-orala este acum mai precisa, mai rapida si mai usoara ca niciodata.

cerec scanner

One hour dentistry

Conceptul poarta numele de “One hour dentistry”.

Daca mai punem la socoteala ca tratamentul dintilor este minim-invaziv (putem pastra nervul, deci dintele viu) realizam ca tratamentele efectuate cu CEREC sunt ideale pentru pacientii ce doresc estetica si calitate intr-un timp record.

Tehnologia CEREC

Aceasta tehnologie reprezinta varful de lance in domeniul proteticii si esteticii dentare.

Realizata de specialistii de la Sirona (Siemens Dental – Germania), ofera inimitabila calitate germana pentru toate produsele finite obtinute cu ajutorul acestei tehnologii. Bazat pe procedeul CAD/CAM, conceptul CEREC aduce cu sine 3 elemente unice, aflate in stransa legatura: precizie, viteza si estetica.

.

CEREC PRIMESCAN

• Precizie chiar si la adancimi de 20 mm.

• Prelucrarea a peste 1.000.000 de puncte 3D pe secunda.

• Permite o estetica naturala perfecta (nu exista metal).

Preturi CERECVreau o programare
Coroana ceramica CAD-CAM  2200 RON
Inlay ceramica CAD-CAM 1500  RON

Vezi toate preturile aici.

Nou la Trident: estetică facială

Anul 2022 a adus schimbări importante pentru Clinica Trident, care a pătruns și pe piața de estetică facială. Într-un context internațional în care medicina dentară și estetica merg, tot mai mult, mână în mână, echipei Trident i s-a alăturat Dr. Carmen Constantin, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.

Împreună vom face posibilă o abordare nouă, multidisiplinară, iar rezultatele vor fi spectaculoase.

Medici specializati

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog