Programează-te

Tehnologia CEREC – Protetică și estetică dentară

Aceasta tehnologie reprezinta varful de lance in domeniul proteticii si esteticii dentare.

CEREC PRIMESCAN ne permite toate tipurile de tratament, de la un singur dinte (indiferent ca ne dorim o punte dentara, o coroana dentara, o fateta dentara sau un pivot dentar), la un arc complet.

CEREC PRIMESCAN este punctul de debut in stomatolgia digitala, ridicand in acelasi timp standardele. Scanarea intra-orala este facuta cu o precizie milimetrica, este rapida si foarte usoara. Scannerul este usor de manevrat, gata oricand sa fie folosit, integrandu-se natual in sistemul de lucru al medicilor. Pentru pacienti, procesul de scanare este confortabil, care nu provoaca niciunul din sentimentele neplacute, specifice vizitei la cabinetul medicului stomatolog.

Datorita tehnologiei de ultima generatie incorporata in scanner, informatiile sunt mult mai usor de stocat si sunt preluate la o rezolutie mai mare. CEREC PRIMESCAN asigura interactiunea optima cu software-ul, rezultand structuri 3D complete ( indiferent de viteza cu care se scaneaza). Mai departe, informatiile sunt procesate cu rapiditate si cu precizie de 100%, atat in cazul unui singur dinte sau pentru intreaga dantura, dupa caz. De asemenea, zonele mai greu accesibile din cavitatea bucala sunt scanate cu usurinta, datorita CEREC PRIMESCAN, care are un camp de vizualizare extins.

Cu PRIMESCAN scanarea intra-orala este acum mai precisa, mai rapida si mai usoara ca niciodata.

One hour dentistry

Conceptul poarta numele de “One hour dentistry”. Daca mai punem la socoteala ca tratamentul dintilor este minim-invaziv (putem pastra nervul, deci dintele viu) realizam ca tratamentele efectuate cu CEREC sunt ideale pentru pacientii ce doresc estetica si calitate intr-un timp record.

Tehnologia CEREC

Aceasta tehnologie reprezinta varful de lance in domeniul proteticii si esteticii dentare. Realizata de specialistii de la Sirona (Siemens Dental – Germania), ofera inimitabila calitate germana pentru toate produsele finite obtinute cu ajutorul acestei tehnologii. Bazat pe procedeul CAD/CAM, conceptul CEREC aduce cu sine 3 elemente unice, aflate in stransa legatura: precizie, viteza si estetica.

CEREC PRIMESCAN

  • Precizie chiar si la adancimi de 20 mm.
  • Prelucrarea a peste 1.000.000 de puncte 3D pe secunda.
  • Permite o estetica naturala perfecta (nu exista metal).
Vreau o programare

Prețuri

Coroana ceramica CAD-CAM

2200 RON

Inlay ceramica CAD-CAM

1500 RON

Vezi toate prețurile