Vreau o programare

Tomografie computerizata cu fascicul conic CBCT

CBCT – tomografia computerizata

Introducerea imagisticii prin tomografia computerizata cu fascicul conic (CBCT) in domeniul maxilo-facial a deschis orizonturi noi pentru utilizarea imagisticii tridimensionale (3D) ca instrument de diagnosticare si planificare a tratamentului pentru specialistii in ortodontie, parodontologie, implantologie, ORL si chirurgie orala – maxilo-faciala.

cbct1slide

Imagistica tridimensionala

Prin tomografia computerizata cu fascicul conic se obtine intregul volum intr-o singura rotire in jurul capului pacientului, ceea ce rezulta intr-o expunere mult mai mica la radiatii. Imagistica tridimensionala creata de CBCT permite o mai buna diagnosticare, planificare a tratamentului si monitorizare, precum si o analiza mai buna a rezultatelor decat era posibil in cazul imaginilor conventionale bidimensionale.

Preturi CBCT

Tip Pret
Tomografie ATM 650 RON
Tomografie de sinusuri 650 RON
Tomografie maxilara/mandibulara 4×8 550 RON
Tomografie maxilara/mandibulara 8×8 650 RON
Tomografie partiala maxilara/mandibulara 5×5 (endo) 450 RON

Vezi toate preturile aici.

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog