Bijuterii dentare

Vreau o programare

Bijuterii dentare-ce sunt?

Bijuterii dentare sunt acele accesorii care aduc un plus de frumusete si stima de sine, multumita unor accesorii originale. Apreciate de pacientele din intreaga lume, acestea sunt disponibile in numeroase modele. Bijuteriile dentare pot fi fabricate din materiale precum aur, aur alb, cristale si nu numai.

Cat costa aplicarea bijuteriilor dentare?

Categoria de preturi la bijuterii dentare pret este una variabila, in functie de preferintele de modele ale pacientelor. Bugetul poate reflecta o bijuterie dentara pe care pacientele o poarta cateva luni sau cativa ani. In plus, bijuteriile nu au nevoie de o intretinere speciala, in afara de cea clasica a dintilor.

De ce sa alegeti Clinica Trident

  • interventia este facuta doar de medici specializati
  • facem aceasta interventie dupa ultimele standarde in domeniu
  • dispunem de cele mai noi tehnologii si dotari
  • primiti garantie pe toate interventiile dentare

Medici stomatologi urmarind cu atentie realizarea unei proceduri stomatologice asupra unui pacient

Preturi aplicare bijuterii dentare

Tip Pret
Aplicare skyce dentar (bijuterie dentara) 400 RON

Vezi toate preturile aici.

O metoda de infrumusetare

Aceste bijuterii dentare fac parte din categoria metodelor de infrumusetare, in care sunt incluse si tatuajele si piercing-urile. Sunt bucati de metale decorative de dimensiuni mici, cu diferite forme si, optional, pot prezenta cristale colorate, fixate pe suprafata dintilor vizibili in timpul vorbirii. Bijuteriile sunt lipite de dintele ales cu cimenturi adezive.

Procedura

Ca procedura, dintele este curatat si izolat inainte ca bijuteria sa fie aplicata. Fixarea se face cu cimenturi adezive, la culoarea dintelui.

Medici specializati in Bijuterii dentare

Ce interventii mai puteti face la clinica noastra

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog