Programează-te

Bijuterii dentare

O metoda de infrumusetare

Bijuterii dentare-ce sunt?

Bijuterii dentare sunt acele accesorii care aduc un plus de frumusete si stima de sine, multumita unor accesorii originale. Apreciate de pacientele din intreaga lume, acestea sunt disponibile in numeroase modele. Bijuteriile dentare pot fi fabricate din materiale precum aur, aur alb, cristale si nu numai.

Cat costa aplicarea bijuteriilor dentare?

Categoria de preturi la bijuterii dentare pret este una variabila, in functie de preferintele de modele ale pacientelor. Bugetul poate reflecta o bijuterie dentara pe care pacientele o poarta cateva luni sau cativa ani. In plus, bijuteriile nu au nevoie de o intretinere speciala, in afara de cea clasica a dintilor.

O metoda de infrumusetare

Aceste bijuterii dentare fac parte din categoria metodelor de infrumusetare, in care sunt incluse si tatuajele si piercing-urile. Sunt bucati de metale decorative de dimensiuni mici, cu diferite forme si, optional, pot prezenta cristale colorate, fixate pe suprafata dintilor vizibili in timpul vorbirii. Bijuteriile sunt lipite de dintele ales cu cimenturi adezive.

Procedura

Ca procedura, dintele este curatat si izolat inainte ca bijuteria sa fie aplicata. Fixarea se face cu cimenturi adezive, la culoarea dintelui.

 

De ce sa alegeti Clinica Trident

  • Interventia este facuta doar de medici specializati
  • Facem aceasta interventie dupa ultimele standarde in domeniu
  • Dispunem de cele mai noi tehnologii si dotari
  • Primiti garantie pe toate interventiile dentare
Vreau o programare

Prețuri

Aplicare skyce dentar (bijuterie dentara)

400 RON

Vezi toate prețurile