Chirurgia mucogingivala (plastic – estetica parodontala)

Vreau o programare

Alungirea coronara

In cazul pacientilor cu “zambet gingival”, desi coroanele dintilor au dimensiuni normale, sunt acoperite de o cantitate mai mare de gingie, parand astfel mai scurte. Alteori linia gingivala poate fi asimetrica sau neregulata, conferind un aspect inestetic. Pentru a corecta aceste probleme vi se poate recomanda o interventie de remodelare si reconturare a acestor tesuturi (gingie si/sau os). Interventia de alungire coronara poate fi efectuata si cu scopul de a face alte proceduri restaurative/ cosmetice posibile, cum ar fi cazul unei carii cu evolutie profunda subgingival sau al unui dinte cu structura insuficienta supragingivala pentru a putea realiza o restaurare de tip coroana/ punte. In aceste situatii, prin interventia chirurgicala se ajusteaza nivelul gingival si osos pentru a expune mai mult din dinte.

Chirurgia de acoperire a recesiilor

Retragerea gingiei si a osului poate face ca radacinile dintilor sa devina expuse in cavitatea bucala. Este o problema comuna, un procent de 4 pana la 12% din pacientii adulti suferind de retragerea gingiei. Fiind un proces evolutiv, retractia gingivala trece de cele mai multe ori neobservata pana in momentul in care devine severa. Dintii par astfel mult mai lungi si sunt mai sensibili la actiunea factorilor externi (cald/rece/dulce). Retractia gingiilor poate avea o varietate de cauze, incluzand boala parodontala. Prin diverse tehnici de chirurgie mucogingivala se pot acoperi zonele de radacina expuse cu ingrosarea tesuturilor moi, impiedicandu-se astfel progresia retractiei gingiei si a pierderii osului subiacent si protejandu-se suprafetele radiculare vulnerabile la carie, cu diminuarea consecutiva a sensibilitatii.

In functie de tipul si gradul de evolutie al recesiei, medicul parodontolog poate folosi diverse tehnici de acoperire:

 

Preturi interventii

Tip Pret
Gingivectomie  350 RON
Gingivoalveoplastie  600 RON
Frenectomie  500 RON
Grefa epitelo – conjunctiva CTG 1500 RON
Acoperire retractie gingivala unidentara 2200 RON
Acoperire retractii gingivale multiple/sextant 4000 RON

Vezi toate preturile aici.

Medici specializati in Chirurgia mucogingivala (plastic – estetica parodontala)

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog