Vreau o programare

Gutiere invizibile – tratament ortodontic la clinica Trident

Gutiere invizibile SparK si Invisalign la Trident

Daca iti doresti un tratament ortodontic, insa nu vrei un aparat dentar vizibil, la Clinica Trident ai solutia ideala: gutierele invizibile. Specialistii ortodonti din clinica Trident au ales, special pentru tine, sistemele de aliniere cu ajutorul gutierelor invizibile Invisaglin si SparK.

Beneficiile gutierelor invizibile

Spre deosebire de aparatele ortodontice clasice, gutierele invizibile sunt realizate dintr-un material de plastic foarte transparent si rezistent. Acestea pot fi indepartate oricand de pe dinti. In schimb, aparatele dentare invizibile sunt fixe, sunt realizate din ceramica monocristalina si au in plus un element metalic, arcul, care trece prin mijlocul fiecarui bracket. Pentru aparatele dentare fixe este nevoie de un control lunar.

Cele mai frecvente motive pentru care pacientii aleg gutierele invizibile sunt

  • Gutierele invizibile sunt mai confortabile si nu necesita restrictii alimentare. 
  • Deoarece pot fi indepartate, igiena dentara poate fi efectuata mult mai usor, si nu exista riscul de aparitie a cariilor, in timpul tratamentului ortodontic.
  • Sunt proiectate si realizate cu ajutorul unor tehnologii digitale, actionand individualizat, pe fiecare dinte in parte.
  • In unele cazuri, o astfel de gutiera poate chiar scurta durata tratamentului ortodontic.
  • Tratamentul poate fi realizat la distanta.

Gutierele invizibile sunt acelasi lucru cu gutierele transparente?

Exista mai multe tipuri de gutiere pe care le folosim in diferite scopuri. Cand ne referim la gutiere invizibile, vorbim despre acel sistem de gutiere, Spark sau Invisalign, pe care il folosim pentru a realiza un tratament ortodontic.

Exista si gutiere transparente care nu imprima niciun fel de miscare dintilor, si sunt folosite pentru a pastra dintii intr-o anumita pozitie, ele se mai numesc si gutiere de contentie.

Ce gutiere invizibile folosim la Trident

Aparatele Invisaglin si SparK rezolva aproape  toate  probleme ortodontice.

Aparatul Invisalign 

Este o metoda revolutionare prin care pot fi corectare malocluziile. Utilizeaza o serie de gutiere personalizate, mobile, numite Alignere. Tratamentul cu Invisalign este foarte eficient si confortabil pentru pacient. 

Sistemul SparK 

Este estetic si detasabil, are un contact excelent cu dintele, este invizibil si este realizat printr-o tehnologie de ultima generatie.

Cum functioneaza tratamentul cu gutiere invizibile?

Tratamentul cu gutiere invizibile dureaza aproximativ la fel de mult ca cel cu aparatele fixe, iar in unele cazuri chiar mai putin. 

  • Pacientul primeste mai multe gutiere pe care trebuie sa le schimbe o data la zece zile, in timpul tratamentului. 
  • Fiecare gutiera este diferita si imprima o noua miscare dintilor.

Cine poate purta gutierele invizibile?

Sunt recomandate atat copiilor, deoarece cu ajutorul lor, este mai usor de intretinut o igiena dentara buna, cat si adultilor, avand avantajul de a fi aproape invizibile, iar impactul psihologic este mult mai mic. 

Tratamentul cu aparate fixe poate fi refuzat de catre copii, deorece le-ar putea influenta stima de sine, mai ales in perioada adolescentei, dar cu ajutorul gutierelor invizibile acest lucru poate fi evitat.

In cazul adultilor, gutierele invizibile se recomanda din motive estetice, dar si pentru ca, in anumite perioade, tratamentul se poate realiza si la distanta.

Daca tu sau copilul tau aveti nevoie de un tratament ortodontic si ati prefera gutiere invizibile, va asteptam la clinica Trident pentru o consultatie si realizarea unui plan de tratament.

Last Updated on 8 mai 2023

Summary
Gutiere invizibile - tratament ortodontic la clinica Trident
Article Name
Gutiere invizibile - tratament ortodontic la clinica Trident
Description
Spre deosebire de aparatele ortodontice clasice, gutierele invizibile sunt realizate dintr-un material de plastic foarte transparent si rezistent. Acestea pot fi indepartate oricand de pe dinti.
Publisher Name
Clinica Trident
Publisher Logo
Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog