Implant Dentar MIS

Vreau o programare

Ce este un implant dentar MIS?

 

Implant Dentar MISLa revolutia implantului dentar a contribuit cu siguranta si compania MIS care ofera o gama larga de implanturi de diametre si lungimi diferite pentru tratamente de succes. Implanturile dentare MIS asigura proceduri mai simple cu rata de succes mai mare. Implantul cu geometrie semi-conica de la MIS este foarte popular si folosit pe plan mondial. Datorita evolutiei tehnologice, modul in care medicii isi planifica si efectueaza tratamentul cu implant dentar s-a schimbat. Caracteristicile de design ale implanturilor dentare MIS au fost concepute pentru a imbunatati performanta si functionalitatea.

Atribute implant dentar MIS

Astfel, un implant dentar MIS are atribute unice, ofera adaptare perfecta datorita gamei variate pentru solutii potrivite, indiferent de scenariul intalnit de medicul stomatolog. Chiar si cazurile cele mai complicate isi gasesc o rezolvare simpla si rapida, cu rezultate de nivel inalt inclusiv din punct de vedere estetic.

MIS Implants Technologies si-a castigat renumele mondial in materie de solutii inovatoare in industria implantului stomatologic. MIS ditribuie produsele sale in tarile din intreaga lume. Datorita tehnologiei de ultima ora, MIS ofera o gama completa de implanturi dentare de ultima ora. Produsele MIS adera la cele mai stricte standarde si reglementari internationale de calitate. In spatele implanturilor MIS se afla oameni de stiinta, ingineri de clasa mondiala, care isi dedica activitatea pentru cercetarea si dezvoltarea permanenta a solutiilor in materie de implant dentar. Schimbarile si provocarile din aceasta industrie sunt pentru MIS o provocare pentru a oferi solutii de top.

La Trident, sustinem excelenta in tehnica medicala.

 

Medici specializati in Implant Dentar MIS

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog