Programează-te

Implant Dentar MIS

Un implant dentar MIS are atribute unice, ofera adaptare perfecta datorita gamei variate pentru solutii potrivite, indiferent de scenariul intalnit de medicul stomatolog

Ce este un implant dentar MIS?

La revolutia implantului dentar a contribuit cu siguranta si compania MIS care ofera o gama larga de implanturi de diametre si lungimi diferite pentru tratamente de succes. Implanturile dentare MIS asigura proceduri mai simple cu rata de succes mai mare. Implantul cu geometrie semi-conica de la MIS este foarte popular si folosit pe plan mondial. Datorita evolutiei tehnologice, modul in care medicii isi planifica si efectueaza tratamentul cu implant dentar s-a schimbat. Caracteristicile de design ale implanturilor dentare MIS au fost concepute pentru a imbunatati performanta si functionalitatea.

 

Atribute implant dentar MIS

Astfel, un implant dentar MIS are atribute unice, ofera adaptare perfecta datorita gamei variate pentru solutii potrivite, indiferent de scenariul intalnit de medicul stomatolog. Chiar si cazurile cele mai complicate isi gasesc o rezolvare simpla si rapida, cu rezultate de nivel inalt inclusiv din punct de vedere estetic.

 

MIS Implants Technologies si-a castigat renumele mondial in materie de solutii inovatoare in industria implantului stomatologic. MIS ditribuie produsele sale in tarile din intreaga lume. Datorita tehnologiei de ultima ora, MIS ofera o gama completa de implanturi dentare de ultima ora. Produsele MIS adera la cele mai stricte standarde si reglementari internationale de calitate. In spatele implanturilor MIS se afla oameni de stiinta, ingineri de clasa mondiala, care isi dedica activitatea pentru cercetarea si dezvoltarea permanenta a solutiilor in materie de implant dentar. Schimbarile si provocarile din aceasta industrie sunt pentru MIS o provocare pentru a oferi solutii de top.

 

La Trident, sustinem excelenta in tehnica medicala.

Vreau o programare