Programează-te

Implant dentar Straumann

Implanturile Straumann reusesc sa ofere sentimentul de incredere al pacientilor, odata cu dintii puternici si sanatosi. Datorita inovarii, dezvoltarii, testarii si perfectionarii produselor, Strauman ofera zambete fericite pacientilor din intreaga lume.

Despre Tehnologia Straumann

 

Au fost vandute mai mult de 14 milioane de implanturi Straumann in intreaga lume. Sistemul de implant dentar elvetian Straumann a castigat incredere la nivel mondial. Medicii stomatologi din mai mult de 100 de tari au achizitionat peste 14 milioane de implanturi Straumann. Produsele s-au facut cunoscute pentru calitatea si precizia oferite, suprafata si materialul implantului de o rezistenta superioara au oferit inovatie in industrie.

 

Implanturile Straumann reusesc sa ofere sentimentul de incredere al pacientilor, odata cu dintii puternici si sanatosi. Mai mult decat un implant dentar, o calitate imbunatatita a vietii, soutiile Strauman raspund nevoilor pacientilor. Datorita inovarii, dezvoltarii, testarii si perfectionarii produselor, Strauman ofera zambete fericite pacientilor din intreaga lume. Functionalitatea si aspectul vizual se afla in stransa legatura, implantul dentar arata si se simte ca un dinte natural; nu exista nicio diferenta vizibila si nu este necesara vreo ingrijire speciala.

 

Viziunea Straumann a fost sa creeze mai mult decat zambete, asadar incredere indelungata pentru medicii stomatologi si pacienti. Furnizor de solutii dentare de top, Straumann este renumit pentru inovatie si calitate sustinuta de dovezi stiintifice. Produsele, solutiile si serviciile sale sunt disponibile in mai mult de 100 de tari printr-o retea extinsa de filiale si parteneri de distributie.

 

Lider in materie de implanturi dentare, produsele Straumann si-au castigat renumele la nivel mondial. Desi mai putin cunoscut procesul de fabricare al implanturilor dentare de catre pacienti, produsele Straumann sunt fabricate in conformitate cu standarde de calitate recunoscute la nivel international, caracterizate prin precizie si cercetare clinica documentata.

Vreau o programare