Implant dentar Straumann

Vreau o programare

Despre Tehnologia Straumann

 

Au fost vandute mai mult de 14 milioane de implanturi Straumann in intreaga lume. Sistemul de implant dentar elvetian Straumann a castigat incredere la nivel mondial. Medicii stomatologi din mai mult de 100 de tari au achizitionat peste 14 milioane de implanturi Straumann. Produsele s-au facut cunoscute pentru calitatea si precizia oferite, suprafata si materialul implantului de o rezistenta superioara au oferit inovatie in industrie.

Implanturile Straumann reusesc sa ofere sentimentul de incredere al pacientilor, odata cu dintii puternici si sanatosi. Mai mult decat un implant dentar, o calitate imbunatatita a vietii, soutiile Strauman raspund nevoilor pacientilor. Datorita inovarii, dezvoltarii, testarii si perfectionarii produselor, Strauman ofera zambete fericite pacientilor din intreaga lume. Functionalitatea si aspectul vizual se afla in stransa legatura, implantul dentar arata si se simte ca un dinte natural; nu exista nicio diferenta vizibila si nu este necesara vreo ingrijire speciala.Implant Dentar StraumannViziunea Straumann a fost sa creeze mai mult decat zambete, asadar incredere indelungata pentru medicii stomatologi si pacienti. Furnizor de solutii dentare de top, Straumann este renumit pentru inovatie si calitate sustinuta de dovezi stiintifice. Produsele, solutiile si serviciile sale sunt disponibile in mai mult de 100 de tari printr-o retea extinsa de filiale si parteneri de distributie.

Lider in materie de implanturi dentare, produsele Straumann si-au castigat renumele la nivel mondial. Desi mai putin cunoscut procesul de fabricare al implanturilor dentare de catre pacienti, produsele Straumann sunt fabricate in conformitate cu standarde de calitate recunoscute la nivel international, caracterizate prin precizie si cercetare clinica documentata.

 

Medici specializati in Implant dentar Straumann

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog