Chirurgie OMF – Extractii Dentare

Vreau o programare

O necesitate pentru salvarea dintilor

Manoperele chirurgicale dentare se impun ca o necesitate in situatia in care este necesara salvarea dintilor afectati de complicatii severe ale unor afectiuni, cat si in pregatirea terenului favorabil unor refaceri protetice ulterioare.

Manopere chirugicale

    • Extractii dentare
    • Interventii chirurgicale parodontale
    • Rezectii apicale
  • Odontectomii si chistectomii

Manopere implantologie

  • Refacerea unui singur dinte (fara a mai fi necesara slefuirea dintilor limitanti bresei)
  • Punti pe implant
  • Proteze pe implant

Preturi chirurgie OMF

Tip Pret
Extractie simpla monoradiculari 350 RON
Extractie simpla pluriradiculari 450 RON
Vezi toate preturile din Chirurgie omf
Extractie simpla molar de minte erupt 600 RON
Extractie prin alveolotomie dinte monoradicular 450 RON
Extractie prin alveolotomie dinte pluriradicular 550 RON
Premolarizare 400 RON
Odontectomie 900 RON
Rezectie apicala la frontali si premolari 800 RON
Chistectomie 1000 RON
Rezectie apicala la molari 1000 RON
Extirpare tumorete simple, epulide 400 RON
Incizie abces dentar vestibular 350 RON
Incizie abces dentar submandibular endobucal 400 RON
Incizie abces dentar adenite superficiale 350 RON
Gingivectomie/laser 350 RON
Descoperire si ancorare dinti inclusi 800 RON
Frenectomie 500 RON
Decapusonare 300 RON
Excizie mucoasa hiperplazica 300 RON
Biopsie mucoasa 350 RON

O solutie ideala

Un loc important revine in stomatologia moderna implanturilor dentare care reprezinta mai mult ca o necesitate decat un lux, fiind de neconceput neluarea in calcul a acestora in conceperea planurilor de tratament si rezolvarea situatiilor clinice deosebite. Acestea se dovedesc a fi de cele mai multe ori solutia ideala atat din punct de vedere al medicului, cat si al pacientului.

Medici specializati in Chirurgie OMF – Extractii Dentare

Ce interventii mai puteti face la clinica noastra

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog