Vreau o programare

Servicii

Servicii de stomatologie puse la dispozitie de catre clinica Trident:

 


Servicii de Cosmetica dentara

Estetica in stomatologie a devenit o necesitate a zilelor noastre, fiind solicitata din ce in ce mai des de catre pacienti. Forma, culoarea si alinierea dintilor pot fi imbunatatite prin diverse tratamente cosmetice. Clinica Trident va poate ajuta sa obtineti zambetul mult visat, folosind o multitudine de tehnici moderne.

cosmetica

 


Ortodontie

Tratamentul ortodontic incorporeaza elemente de diagnostic amanuntit, o mecanica de tratament aprofundata si verificata si cele mai recente progrese ortodontice pentru tratarea intregului complex dento-facial.

ortodontie

 


Chirurgie si implantologie

Manoperele chirurgicale dentare se impun ca o necesitate in situatia in care este necesara salvarea dintilor afectati de complicatii severe ale unor afectiuni, cat si in pregatirea terenului favorabil unor refaceri protetice ulterioare.

 

Centrul de chirurgie si implantologie


Profilaxie

Indrumari privind igeina orala (tehnici de periaj corect, utilizarea firului de matase interdentar, folosirea periilor speciale interdentare, igiena lucrarilor protetice fixe si mobilizabile, igiena lucrarilor pe implante)

 

servicii_profilaxie


Pedodontie

Tratamentele dintilor copiilor sunt esentiale deoarece pierderea precoce a dintilor temporari (de lapte) poate provoca diverse complicatii de eruptie ale dintilor definitivi, cu repercursiuni in viata adulta.

pedodontie

 


Protetica

Tratamentele protetice sunt o categorie extrem de importanta a stomatologiei, intrucat presupun refacerea sau inlocuirea unuia sau mai multor dinti care fie si-au pierdut capacitatea functionala, fie au fost pierduti complet de pe arcade in urma avansarii procesului carios.

protetica dentara

 


Odontologie

Tratamentele odontologice cuprind o varietate de manopere menite sa amelioreze si sa vindece diversele suferinte ale dintilor, de la carii simple pana la complicatii ale acestora care afecteaza pulpa si parodontiul dintilor.

odontologie

 


Endodontie

Endodontia reprezinta specialitatea stomatologica ce se ocupa de tratarea afectiunilor pulpare, tratarea canalului radicular.

endodontie

 


Parodontologie

Boala gingivala este o problema dentara frecventa care poate duce la pierderea dintelui. Gingivita (inflamatia gingiilor) si parodontopatia (boala parodontala) sunt cele mai intalnite tipuri de boli ale gingiei la adulti. Datorita complicatiilor severe ce pot aparea, tratamentul acestor afectiuni in etape cat mai precoce este de o foarte mare importanta.


Radiologie dentara

Aparatele radiologice ale Clinicii Trident sunt dotate cu optimizari tehnice de generatie 2012, testate in cele mai riguroase conditii pentru masurarea radioactivitatii, oferind standarde de inalta calitate, certificate ISO 9001 si ofera imagini de inalta rezolutie ce permit efectuarea unor diagnostice imagistice complete in toate specialitatile stomatologiei.

 

radiografie dentara


Tomografie computerizata cu fascicul conic – CBCT

Prin tomografia computerizata cu fascicul conic se obtine intregul volum intr-o singura rotire in jurul capului pacientului, ceea ce rezulta intr-o expunere mult mai mica la radiatii.

cbct

 

Clinica Trident © 2021 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign